Jezero Garda jednako je čarobno kao i Como, a tamo se nalazi ovaj novi boutique hotel

Odmora nikad dovoljno, a ako poput nas tražite još neistražene lokacije za opuštanje, nastavite čitati. Jezero Garda najveće je jezero u Italiji, u podnožju Alpa, na oko pola puta između Venecije i Milana, a pomalo je zanemarno radi puno popularnijeg Coma. No, jednako je lijepo i stvoreno za maksimalnu relaksaciju, a u prilog tome ide i novootvoreni boutique hotel s ogromnom spa zonom namijenjen samo za odrasle.

Cape of Senses je utočište u kojem se opuštaju sva osjetila i mjesto u kojem možete pronaći vrijeme za njegu sebe, iznutra i izvana. Otvoren prije nešto više od mjesec dana, član Small Luxury Hotel organizacije, ovaj hotel čini idealno mjesto za odmor kroz sva četiri godišnja doba. S panoramskim pogledom na jedno od najslavnijih jezera u književnosti, Cape of Senses smješten je visoko iznad jezera Garda, a iz njega puca i pogled na slikovito selo Torri del Benaco.

Kako bi kristalno čisto jezero, plavo nebo i planine došli do izražaja hotel je koncipiran tako da se eksterijer i interijer stapaju putem staklenih stijena od poda do stropa te terasa pa je čitav hotel okupan blistavom svjetlošću u svakom trenutku dana tijekom čitave godine.

Luksuzne, ali nenametljive, spavaće sobe savršeno nadopunjuju upečatljivu ljepotu okoline hotela. Korištene su neutralne, tople nijanse i lokalni materijali te je pristuna elegantna jednostavnost u uređenju interijera. Hotel se može pohvaliti vrtom i parkom u mediteranskom stilu, koje krase stara stabla maslina i slatki miris limuna. Uživati se može i na panoramskoj platformi za jogu ili vanjskom sportskom bazenu, a u večernjim satima guštati možete u ukusnim zalogajima u jednom od dva restorana na krovu.

Velika je pozornost stavljena i na Senses Spa, prostrani spa dio namijenjen postižanju duboke harmonije koje će posebno atraktivno biti u zimskim danima. Ako, pak, ne želite uživati u spa doživljaju niti u netaknutoj prirodi koja se nalazi u okolici hotela, možete otići na izlet u Veronu ili istražiti šarmantne butike i kafiće obližnjih gradića Torri del Benaco i Albisano. No, nemojte propustiti zalazak sunca s terase hotelskog bara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cape of Senses (@capeofsenses)

Ako ste uskoro planirali neki vikend bijeg, svakako razmotrite jezero Garda kao opciju, a i novootvoreni hotel Cape of Senses u kojem ćete biti među prvim gostima.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0