Jeste li spremni na potpuno novo iskustvo pametnog telefona?

Jeste li spremni na potpuno novo iskustvo pametnog telefona koje će transformirati način izražavanja stila i kreativnosti? Samsung donosi svoju najmoderniju inovaciju koja će vas osvojiti jedinstvenim i elegantnim dizajnom, svestranošću i nevjerojatnim mogućnostima – Galaxy Z Flip5!

Osim što peta generacija Samsung preklopnih uređaja donosi funkcionalnost i zavidne performanse, predstavlja i prave stilske primjerke koji će oduševiti ljubitelje estetike i tehnoloških inovacija. Ovaj izvanredni preklopni uređaj osmišljen je kako bi vas svojim beskrajnim mogućnostima inspirirao na istraživanje sasvim novih načina izražavanja.

Stilsko izražavanje bez kompromisa

Dizajniran kako bi se savršeno uklopio u vaš džep, Galaxy Z Flip5 donosi inovativno, stilsko iskustvo koje se prepliće s vašim jedinstvenim identitetom. Njegov impresivni Flex Window zaslon otvara vrata širokom spektru mogućnosti. Pomoću njega možete prilagoditi svoj uređaj prema vlastitom stilu, uz personalizaciju informativnih i grafičkih satova te brojne opcije stilskih okvira. Dok je zatvoren, Galaxy Z Flip5 pruža nevjerojatno intuitivan doživljaj uz fleksibilni prozor koji omogućuje brz i jednostavan pristup ključnim informacijama.

Koristeći različite Widgete, možete pratiti vrijeme i upravljati glazbom, a revolucionarni Multi Widget View omogućuje vam da prelazite između različitih widgeta s lakoćom, bez potrebe za otvaranjem uređaja. Ova funkcija postavlja vas u samo središte iskustva, omogućavajući vam da brzo i učinkovito obavljate sve što želite. Kako bi se vaš novi uređaj u potpunosti uklopio u vaš stil, Galaxy Z Flip5 dolazi u četiri jedinstvene boje inspirirane prirodom; menta, lavanda, krem i grafitna. 

Kako tehnologija postaje dio vaše estetike

Galaxy Z Flip5 savršen je alat za razvijanje kreativnosti i osobnog stila, zahvaljujući njegovoj vrhunskoj kameri s kojom stvaranje vizualnih remek-djela postaje nevjerojatno jednostavno. Bez obzira jeste li zaljubljenik u selfije ili volite uhvatiti trenutke iz svakodnevnog života, FlexCam će vas oduševiti svojom kvalitetom i performansama dostojnim profesionalnih fotografa. Fleksibilnost Flex Window zaslona omogućuje vam snimanje visokokvalitetnih selfija koristeći stražnju kameru iz različitih kreativnih kutova, dok s Flex Mode načinom rada uređivanje i pregledavanje snimaka postaje intuitivno i brzo.

Kako bi i vaše grupne fotografije s društvom bile besprijekorne, Galaxy Z Flip5 donosi Dual Preview funkciju koja omogućuje lakše poziranje i trenutačne prilagodbe, osiguravajući savršen kadar u svakom trenutku. Također, stabilizacija kamere uz Super Steady značajku garantira bistre snimke čak i u pokretu, dok se Auto Framing funkcija pobrinula da nitko ne bude izostavljen s fotografije. Osim estetike i funkcionalnosti, Galaxy Z Flip5 donosi napredna AI rješenja za poboljšanje iskustva kamere. U uvjetima slabog osvjetljenja, Nightography oživljava vaše fotografije, optimizirajući detalje i tonove boja. Zahvaljujući umjetnoj inteligenciji, algoritam za obradu slike prilagođava vizualni šum, a digitalni 10X zum omogućava vam da istražite svijet detalja čak i izdaleka. 

Galaxy Z Flip5 više je od pametnog telefona – postaje sinonim za novu inovacija uređaja koja tehnologiju pretvara u umjetnost. Revolucionarnim dizajnom i performansama otvorite vrata neograničenog izražavanja stila i kreativnosti i pokažite svoju jedinstvenost na potpuno novi način. Iskoristite priliku i zablistajte na poseban način uz odličnu promociju koja traje do 27. kolovoza 2023.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0