Jednu od najljepših malih crnih haljina sezone pronašli smo u high street dućanu!

Kada smo u dilemi po pitanju večernjeg looka, mala crna haljina nikad nas ne razočara! Nema tog klasika koji je može nadomjestiti u večernjim prigodama, a kad takav it komad pronađemo u ponudi high street dućana, oduševljenje je na razini. Mala crna haljina klasik je koji bi svatko trebao imati u ormaru, a ako tražite još jedan model za nadopunu svoje kolekcije, nastavite čitati ovaj tekst.

Kad su male crne haljine u pitanju brendovi kao što su Saint Laurent, Nensi Dojaka i Magda Butrym prvi padaju na um, a upravo model koji prati estetiku tih brendova predstavila je i španjolska high street marka Mango. Riječ je o mini modelu s tankim naramenicama koje se mogu nositi na dva načina, a upečatljiv detalj na haljini predstavlja 3D cvijet izrađen od tkanine. Taj je statement detalj smješten na dekolteu, a izrađen je od iste lepršave tkanine kao i haljina.

Upravo zbog lepršavosti materijala ova haljina lijepo pada, a zbog drapiranih detalja izgleda raskošno. Mini silueta prati liniju tijela, a ova party haljina dovoljno je upečatljiva sama po sebi pa je možete iskombinirati samo s čarapama crne boje i salonkama, čak će i nakit biti suvišan uz efektan detalj cvijeta.

Obje naramenice mogu se nositi samo na jednoj strani ili, pak, svaka na različitom ramenu, a ova će pripijena haljina odlično izgledati u kombiniaciji s crnim predimenzioniranim sakoom i torbicom optočenom kristalićima. Ako ste u potrazi za idealnom malom crnom haljinom, Mango drapirana haljina dostupna je za kupnju u veličinama od XS do L po cijeni od 449,90 kuna. Haljina je dostupna isključivo za online kupnju, a naručiti je možete putem ovog linka.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0