Jedna od najstylish influencerica na svijetu ima brend modnih dodataka. Jeste li čuli za njega?

Kao jedna od omiljenih stilskih inspiracija, influencerica i poduzetnica Anouk Yve jedna je od onih žena koja ima nepogrješiv stil odijevanja. Često kad smo u potrazi za novim komadima ili inspiracijom za to kako se odjenuti, njezine fotografije na Instagramu posluže kao neiscrpna inspiracija. Nizozemka uvijek odabire kvalitetne i svevremenske komade i odaje veliku pažnju prema osobnom stilu, stoga ne čudi da je pokrenula i vlastiti modni brend – koji nije posvećen odjevnim komadima već asesoarima, točnije remenima.

Već smo u nekoliko navrata pisali o komadima koje ova stylish influencerica nosi, ali i njezinoj suradnji sa švedskim brendom By Malina za koji je osmislila prekrasne chic komade koji čine capsule garderobu svake žene. No, nije bila toliko poznata stvar da to nije bio prvi kreativni pothvat ove poduzetnice jer je ona prije dvije godine lansirala brend Taljé u sklopu kojeg u Italiji izrađuje prekrasne remene od visokokvalitetne kože.

Njezin dizajn remena inspiriran je onima koji su se nosili tijekom osamdesetih i devedesetih godina. Istovremeno mogu biti dijelom muške i ženske garderobe te se idealno slažu uz sve minimalističke kombinacije. Ono u što Yve vjeruje je da je kvalitetan minimalistički remen sličan komadu nakit jer na poseban način svakom outfitu može dodati završni touch. Radi se o komadima koji nadilaze sve trendove i koje ćete nedvojbeno nositi godinama. Remenje se stvara u ateljeu u Nizozemskoj, a proizvodi u Italiji, gdje Yve i njezin tim koriste najfiniju kožu i ručno izrađene kopče kako bi stvorili ovaj neizostavni modni dodatak.

Yve je svojim brendom predstavila 11 različitih varijacija remena od kojih su svi svevremenski i koje će obožavati ljubiteljice minimalističkog stila. Remeni su predstavljeni u crnoj, smeđoj i bijeloj nijansi i različitim izradama – od zmijske kože do onih brušene i glatke kože, svatko će u asortimanu ovog održivog brenda pronaći svoj favorit. Svi modeli dostupni su za kupnju na službenoj stranici brenda, a cijene se kreću od 165 d0 249 eura. S obzirom na to da obožavamo stil ove kreativke, ove remene dodajeno našoj wishlisti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0