Jedan od omiljenih hrvatskih brendova Lunilou održao predivnu rođendansku večeru

U centru Zagreba, jedan od najpopularnijih hrvatskih brendova ekološki osviještene odjeće – Lunilou,  organizirao je predivnu večeru i sa stilom proslavio je sedmi rođendan.

Kroz najkvalitetnije tkanine, najmekše trenirke, najudobnije haljine, Lunilou već sedam godina hrvatsku publiku strpljivo i pažljivo uvodi u svijet ekološki osviještene mode i uči kako su mali koraci potrebni da bi se učinile velike stvari. Kako bi i svojim primjerom to pokazali, tim brenda odlučio  rođendan proslaviti darivajući druge. Dječju odjeću brenda poklonili su štićenicima SOS Dječjeg sela Lekenik i Kuće ljubavi te tako na najbolji mogući način proslavili ovu malu veliku brojku.

“Iskreno, ne mogu vjerovati da već slavimo sedam godina! Toliko toga smo već ostvarili, a imam dojam kako još isto toliko i planiramo za budućnost. Lunilou je nešto o čemo smo sestra i ja dugo sanjale i dugo planirale tako da sada kada se osvrnem na sve što smo prošle, jako sam ponosna na nas i cijeli Lunilou tim”, izjavila je osnivačica brenda Izabel Kovačić.

Kako i priliči brendu koji svoju filozofiju temelji na estetskom minimalizmu, jednostavnosti i osjećaju za lijepo, proslava rođendana izgledala je upravo tako.

U prekrasnom ambijentu Lunilou showrooma uz prigušenu svjetlost svijeća, uzvanici su uživali u delicijama koje je za njih pripremio restoran Barrel dok su Nika Turković, Dominik Grgić i Domagoj Čondrić svojim izvedbama upotpunili romantični ugođaj samog eventa.

“Jako mi je žao da u ovaj prostor ne stane barem još toliko ljudi koliko smo imali jer upravo bi mi toliko još trebalo da se zahvalim svima koji nas svih ovih godina podržavaju i koji zajedno s nama uče, napreduju i rastu kroz brigu za svijet oko nas. Nisam ni sanjala kada smo počinjali ovu priču da ćemo samo sedam godina kasnije imati jednu malu vojsku vjernih kupaca i prijatelja zbog kojih je svaka kolekcija još malo posebnija i zbog kojih je sve ovo moguće”, zaključila je Kovačić.

Lunilou komadi dostupni su za kupnju u showroomu, putem službene stranice brenda, kao i u pop-up u Minibaru Eurovilla (Teslina 14) koji će biti otvoren od 5. prosinca do 7. siječnja 2023. godine.

Fotografije: Irina&Matej

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0