Jacquemus predstavio kolekciju za vjenčanja!

Dolaskom toplije sezone, sve smo bliže sezoni vjenčanja i time su brojni brendovi započeli s predstavljanjem bridal kolekcija. No, moramo priznati da nas ni jedna nije oduševila kao ono predstavljena ovog tjedna – radi se o još jednom uspješnom pothvatu Simonea Portea Jacquemusa, koji je ponovno, na sebi svojstven način, predstavio kolekciju “LE MARIAGE”, namijenjenu mladencima i gostima na vjenčanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Kao što to i inače biva, Jacquemus je nedvojbeno kralj dobrog marketinga kad se radi o modnim brendovima današnjice, a to je dokazao i prilikom lansiranja nove kolekcije. Fotografije kampanje prikazuju živahne scene vjenčanja, uz zelena odijela, crvene kostime i odgovarajuće šešire, kao i zadivljujuće bijele vjenčanice i dodatke, sve u neodoljivom chic stilu brenda.

Kampanja je to koja prikazuje iskrene fotografije i živopisne portrete, a ono što se na njima ističe su već prepoznatljivi krojevi brenda koji istovremeno izgledaju atraktivno, chic i nenametljivo.

Kolekcija “LE MARIAGE”  broji mnoge komade, a sveukupno gledajući radi se o onima koji će vam trebati tijekom cijelog jednog bridal vikenda. Od iznimno casual komada, poput kupaćih kostima, ručnika za plažu, sunčanih naočala i torbi od rafije, pa sve do vjenčanica, odijela za mladoženju i goste, pa do haljina i modnih dodataka, radi se o kolekciji idealnoj za one koji tijekom vjenčanja žele zadržati minimalistički i svevremenski pristup odijevanju. Ukratko, Jacquemus nam je ovom kolekcijom servirao sanjanje o effortless chic vjenčanju kojem želimo prisustvovati.

No, ovo nije prvi put da ovaj francuski genijalac kreira bridal komade. Naime, već je nekoliko puta, prilikom predstavljanja novih kolekcija, reviju zatvorio vjenčanim lookom, a posljednja je bila vjenčanica kolekcije LES SCULPTURES, koja je ujedno predstavljala i look o kojem se najviše pričalo.

Koje je sve fantastične komade brend predstavio istražite na službenoj stranici, na kojoj su ujedno i svi komadi dostupni za kupnju. Simon Porte Jacquemus još je jednom dokazao zašto u današnjem svijetu mode obožavatelji najviše žele modu koja je sretna, živopisna i ona koja nadilazi trendove.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@jacquemus), Jacquemus

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0