Jacquemus predstavio blagdansku kampanju s Kendall Jenner koja je podigla prašinu na društvenim mrežama

Svake godine početkom studenog brendovi predstavljanju blagdanske kampanje i kao da se natječu u tome koja će biti atraktivnija i o kojoj će se više pričati. Tome se danas pridružio i trendsetericama omiljeni francuski brend Jacquemus koji je predstavio novu kolekciju, ali i vizuale kampanje na kojima je Kendall Jenner, a koji su pokrenuli lavinu (pozitivnih i negativnih) komentara na društvenim mrežama. Mi se ubrajamo u skupinu onih kojima se sviđa način na koji je dizajner Simon Porte Jacquemus predstavio svoje kultne komade u blagdanskom ugođaju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Brend Jacquemus još od svojih početaka prije nešto više od deset godina slovi za brend koji ima jednu od najboljih marketinških strategija na tržištu, kao i za onaj koji osim dobrih komada “prodaje” i lifestyle koji je svima neodoljiv. Svakim novim vizualom koji podijele na društvenim mrežama Jacquemus oduševljava publiku, nakon svake revije možete očekivati pregršt sadržaja na društvenim mrežama, a kampanjama pokazuje da uvijek uspijeva napraviti odmak od drugih brendova i stvoriti hype oko novih komada.

Tako je i bilo i ovoga puta, nakon što je brend na svom Instagramu podijelio fotografiju naizgled golu Jenner prekrivenu božićnim lampicama s natpisom “Guirlande”, što je ujedno i naziv ove blagdanske kolekcije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Danas su osvanule fotografije kampanje koje prikazuju Jenner u odjevnim komadima i modnim dodacima koji se sastoje od crvenog teddy kaputa pa sve do blještavih haljina i mekanog pletiva. Nova kolekcija naslanja se na prepoznatljive Jacquemus siluete koje su ovog puta predstavljene u verzijama izrađenih od vune i drugih toplijih tkanina te nijansama tipičnim za blagdansko razdoblje – paleta boja tako se sastoji se od metalik srebrne i zlatne, crvene, zelene i bijele.

 

Luksuzne tkanine od satenskog tafta do blještavog lureksa i pletiva zauzimaju središnje mjesto u kolekciji i čine komade koji su idealni za zimske dane ili, pak, blagdanske tulume.

Uz to, u kolekciji se mogu pronaći i komadi idealni za darivanje poput sapuna, božićnih kuglica i društvenih igara.

U blagdanskoj kolekciji brenda Jacquemus “Guirlande” nalazi se više od 80 komada, a čitavu je možete otkriti na službenoj stranici brenda. Riječ je o zaista zanimljivim komadima koji mogu poslužiti kao idealan blagdanski poklon za ljubiteljice mode!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0