J.Lo lansirala kremu za savršenu stražnjicu

Ako nešto možemo reći sa sigurnošću to je da svijet luduje za stražnjicom pjevačice Jennifer Lopez. 53-godišnja pjevačica već je desetljećima neiscrpan izvor inspiracije za mnoge žene, i na svom primjeru dokazuje da godine nisu mjerilo dobrog izgleda. No prosječnim ljudima često je ovakav izgled nedostižan s obzirom na to da je klesan godinama teretane, posebnih prehrambenih režima, plejadom najboljih trenera, a vjerojatno i kojim kirurškim tretmanom, sve za što prosječna žena ili nema vremena ili nema sredstava.

No iako znamo da nikad nećemo izgledati kao J.Lo, i najmanja mogućnost da bismo mogli probati krenuti u tom smjeru pobuđuje nadu i želju da se približimo takvom izgledu. Zato nas je izuzetno razveselila vijest da je J.Lo lansirala Firm + Flaunt Targeted Booty Balm, proizvod za oblikovanje stražnjice. Riječ je o proizvodu koji zateže i hidratizira kožu, umanjuje vidljivost strija, a sve što vam ostaje je glatka i blistava koža uz zategnutu stražnjicu. Iako je proizvod namijenjen prvenstveno za stražnjicu, može se koristiti i za cijelo tijelo, što savjetuje i sama Jennifer. Prozivod je potrebno dobro umasirati u kožu kružnim pokretima, a za najbolje rezultate potrebno ga je koristiti svaki dan.

Klikom na sliku dođite direktno do proizvoda

Tim brenda J.Lo Beauty rekao je da je na ovoj formuli radio oko godinu dana kako bi pronašao najbolje sastojke za učvršćivanje, a odlučili su se koristiti ulje iz zrna ružičastog papra te ekstrakt sjemenki guarane, za koje iz brenda kažu da može zagladiti kožu i pomoći u izblijeđivanju strija. Sjemenke guarane izvor su kofeina, pomoću kojega dolazi do privremenog učinka zatezanja. Kofein je antioksidans koji steže krvne žile i čini koži ono što čini i našem organizmu – razbuđuje ga. A za ulje dobiveno iz zrna ružičastog papra smatra se da povećava mikrocirkulaciju i sprječava spajanje malih masnih naslaga i njihovo prerastanje u veće.

Kako bilo, mislimo da je ova krema nešto što neće biti na odmet posjedovati u svom kupaonskom ormariću.

Fotografije: J.Lo Beauty

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0