Pernille Teisbaek

It kombinacija ljeta – pamučne kratke hlače i košulja!

Moramo priznati da tijekom vrućina prednost dajemo udobnosti, no to ne znači da u svakom trenutku ne želimo izgledati stylish. Pamuk ili lan te nešto širi krojevi naš su odabir za ljeto, a tražimo i jednostavnost kombiniranja komada – nešto što samo možemo “nabaciti” na sebe i biti spremne za pokret. Upravo su nam zato u fokusu ovih dana pamučni kompleti od kratkih hlačica u stilu muških bokserica i košulje dugih rukava.

Gizem Sari Tekin nosi H&M

I u odabiru ovog outfita nismo usamljene jer je it kombinacija ljeta 2022. godine koju nose skandinavske influencerice kao što su Emili Sindlev, Pernille Teisbaek, Jeanette Madsen te brojne druge stylish dame kao i regionalne it djevojke poput glazbenice Nike Turković i influencerice Vanje Milićević koja je odabrala komplet iz svoje suradnje s brendom Extreme Intimo.

Felicity Birt nosi Frankie Shop

Osim što su ugodni za cijelodnevno nošenje, izrađeni od pamuka (u nekim varijantama od mješavine pamuka i lana), ovo su kompleti u koje ćete se moći pouzdati od jutra do mraka jer ih možete nositi u svim prigodama. Iskombinirati ih možete s ravnim sandalama i natikčama, ali i tenisicama, dok košulju možete nositi i raskopčanu, kao gornji sloj preko topa, potkošulje ili kupaćeg kostima.

Jeanette Madsen nosi Rotate

High street kolekcije vrve ovakvim pamučnim kompletima, a najbogatija ponuda jednostavnih, jednobojnih modela nalazi se u H&M-u. Među najpopularnije basic komplete hlačica i košulje ubrajaju se oni s potpisom brenda Frankie Shop dostupni u zelenoj, bijeloj, tamnoplavoj i drugim nijansama, a ako tražite modele s prugicama preporučujemo da zavirite u ponudu brendova Yaitte i Sporty & Rich.

Leia Sfez nosi Frankie Shop

Ako ste, pak, raspoloženi za romantičnije modele i uzorke, obratite pozornost na ljetnu kolekciju španjolske marke Mango u kojoj su dostupni kompleti s motivima flore i faune. Jednostavni pamučni kompleti s boksericama i košuljom su coolerski i casual komad iz kojeg se nećete skidati čitavo ljeto. Neke od najboljih modela iz aktualne ponude high street i dizajnerskih brendova otkrijte u nastavku.

COS
Arket
Yaitte
Yaitte
Extreme Intimo
Frankie Shop
Sporty & Rich
Sporty & Rich
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Wardrobe NYC (Farfetch)
Zimmemann (Net-a-Porter)
Faithfull The Brand (Net-a-Porter)
Rag & Bone (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Farfetch, Net-a-Porter, Instagram, H&M, Zara, Mango

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0