Processed with VSCO with b1 preset

Poznata influencerica Vanja Milićević predstavila limitiranu kolekciju s brendom Extreme Intimo

Minimalizam i sofisticiranost susreću se sa seksipilom i elegancijom u novoj Extreme Intimo limitiranoj kolekciji koju potpisuje Vanja Milićević.

Nakon dugogodišnje suradnje i zajedničkih kreativnih promišljanja otkrili su kolekciju koja dopušta ženi da bude u glavnoj ulozi, naglašavajući sve dobre strane, istovremeno dopuštajući maksimalni komfor kakav svi želimo od omiljenih ljetnih komada. Ovo je odjeća u kojoj možete biti od jutra do mraka, a da pri tome izgledate dobro u svakom trenutku.

Sama inspiracije bio je Mikonos, a upravo je taj grčki otok poslužilo kao scenografija za snimanje kampanje kojom je prikazana cijelina kolekcije uz smjernice za jednostavnu kombinaciju. Stil limitirane kolekcije u potpunosti oslikava prepoznatljivu estetiku kakvu influencerica godinama njeguje na svom Instagram profilu, a vrhunska izrada i prirodni materijali su ono što odlikuje svaki komad.

Dominiraju crna i bijela boja, uz naglaske sa zelenom, kao i zebra printom, što ovu specijalnu kolekciju čini savršenim dodatkom svake garderobe. Minimalizam u detaljima dopušta da ove komade u svoj stil uklope baš svi. Neka ljetne stilske igre počnu! 

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0