Istražili smo ponudu hrvatskih hotela za Valentinovo i izdvojili favorite

Ovogodišnje Valentinovo posve je nesvakidašnje – večer je to koja slovi za najuspješniju u restoranima i barovima, a svi su ugostitelji objetki još uvijek zatvoreni diljem Hrvatske, osim onih koji se nalaze u hotelima. Zato su hrvatski hotelijeri odlučili ponuditi atraktivne pakete u kojima se nude smještaj i večera, a i one koji predlažu da čitav jedan vikend posvetite uživanju. Istražili smo što se sve nalazi u paketima stvorenima za Valentinovo i izdvojili favorite MagMe redakcije.

Hotel Esplanade (Zagreb)

Čak i ako živite u Zagrebu, zašto si ne biste maksimalno ugodili ovog vikenda, u dobrom društvu? U raskošnoj ponudi nalaze se dva paketa s noćenjem – Romance ili Endless Love, a lijepe trenutke možete provesti u luksuznim Superior sobama. Prepustite se okusu slatke dobrodošlice u obliku srca i nazdravite ljubavi uz vrhunsko vino kuće, a jutro dočekajte uz à la carte selekciju privlačnih jela za doručak u privatnosti sobe ili u restoranu Zinfandel’s. Uz navedeno, paket Romance (14. – 15. veljače) uključuje i romantičnu večeru uz svijeće od pet sljedova delicija u restoranu Zinfandel’s, čašu pjenušca za dobrodošlicu, ljubavne evergreene i vrijedan poklon-paket za damu koji osigurava Atelier Rebul. Cijena paketa s noćenjem i večerom iznosi 235 eura za dvoje. Paket Endless Love (13. – 14. veljače) uz noćenje i doručak uključuje otmjen nedjeljni brunch za dvoje u restoranu Zinfandel’s uz čašu pjenušca za dobrodošlicu i ružu za damu. Cijena paketa uz noćenje i brunch iznosi 195 eura za dvoje.
Predlažemo vam da unesete dašak romantike i naručite buket crvenih ruža, Esplanade kolač, pjenušac ili rezervirate tretmane za lice i tijelo u Esplanade Health Clubu, kao i prijevoz limuzinom te iznenadite voljenu osobu romantičnom gestom.

Amadria Park hotel Capital (Zagreb)

Romantičan vikend odmor, posebno osmišljen za Valentinovo, dostupan je i u hotelu Capital. U ponudi se nalaze smještaj u superior dvokrevetnoj sobi, bogati doručak, rani check-in i kasni check-out, romantična večera za dvoje u restoranu Capital, Queen of Hearts High Tea za dvoje – ritual čaja uz ukusne male zalogaje te Zagreb City Card 24h za dvije osobe, odnosno ulaznice za najpoznatije zagrebačke muzeje i atrakcije. Cijena iznosi 1294,19 kuna po noći, a ako odaberete sobu s balkonom, cijena iznosi 1490,96 kuna. Uz to, postoji i posebna ponuda za dnevni boravak 13. i 14. veljače koja uključuje dnevni odmor u dvokrevetnoj sobi od 10 do 18 sati te ručak ili večeru za dvoje u restoranu Capital i to po cijeni od 928 kuna.

Hotel Navis (Opatija)

Buđenje uz voljenu osobu u predivnom interijeru dizajnerskog hotela Navis poseban je doživljaj. Počastite se noćenjem u u superior dvokrevetnoj sobi sa balkonom i pogledom na Kvarnerski zaljev, uživajte u piću dobrodošlice, gourmet doručku te romantičnoj gurmanskoj večeri od pet sljedova s lokalnim delicijama iz kuhinje restorana Navis po vašem odabiru – u okruženju restorana ili intimne atmosfere balkona vaše sobe. U sobi će vas dočekati i domaća slastica, kao i boca pjenušca Navis, a tijekom boravka koristiti možete i vanjski, grijani bazen, finsku saunu i zonu opuštanja. Cijena paketa za jednu noć iznosi 950 kuna po osobi, međutim ako se odlučite za boravak od dva noćenja na cijenu drugu noć ostvarujete 20 posto popusta.

Hotel Lone (Rovinj)

Slobodno zaokružite 13. i 14. veljače kao vikend koji ćete provesti u romantičnom Rovinju, okruženi borovima, morem i suvremenim dizajnom hotela s pet zvjezdica Lone. Poseban paket za Valentinovo uključuje smještaj u odabranoj sobi s bogatim buffet doručkom, promjenu na višu kategoriju sobe (ovisno o raspoloživosti), butelju pjenušavog vina i čokoladne praline koje će vas dočekati u sobu, večeru u tri slijeda za dvije osobe u restoranu resoLution, neograničen pristup u Wellness & Spa Centar, 20 posto popusta na dvije masaže te ranu prijavu i kasnu odjavu, ovisno o raspoloživosti. Cijene paketa se kreću od 399 eura.

Fotografije: Arhiva hotela Esplanade, Amadria Park hotel Capital, hotel Lone, Instagram

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0