Islands & Co. predstavio novu kampanju za nakit inspiriran hrvatskim otocima

Hrvatski brend nakita Islands & Co., posvećen ljepoti i duhu hrvatskih otoka, na eventu je predstavio novu kampanju s ljubavnom pričom između Lastova i Visa. Kampanju predvode pjevač Luka Nižetić i model Claudia Antičević, a realizirana je u suradnji s nekim od najboljih talenata u industriji.

Kampanju je fotografirao Franjo Matković, a video snimao Hrvoje Banić. Frizure je kreirao tim iz Salona Glamour, dok je za makeup zaslužna Petra Sever. Kreativni smjer su osmislili Tomislav Pancirov i Katarina Radnić Zmazek, vlasnica brenda.

Ljubavna priča između Visa i Lastova

Kampanja Islands & Co. oživljava romantičnu povezanost dva otoka kroz njihove glavne protagoniste – Luku Nižetića, koji je neraskidivo povezan s Visom i Claudiju Antičević, čije srce pripada Lastovu. Njihova priča, ispričana u kampanji u tri čina, je metafora za duboku vezu koju svi osjećamo prema našim otocima.

“Islands & Co. je zapravo suvenir, osjećaj u obliku otoka ispunjen zvukovima, mirisima, dodirom, valovima i ljubavnim ispovijestima otoka. Islands & Co. je poput pisma u boci koje, pušteno u more, traži onoga tko razumije dušu otoka. Ponekad je to drugi putnik, a ponekad smo to mi sami, podsjećajući nas na unutarnji mir koji samo otok može pružiti. Islands & Co. vjeruje u moć otočkih priča koje oblikuju naša iskustva i otvaraju nas prema novim počecima. Svaka uspomena s otoka postaje dio tebe samog, a ti postaješ dio njega. Zato smo počeli raditi otočke priče da ih otkrijemo kako nama svima tako i svima koji posjećuju naše predivne otoke”, istaknula je Radnić Zmazek.

Luka Nižetić i Claudia Antičević na eventu (Vedran Peteh / CROPIX)
Premijera kampanje

Kampanja je premijerno prikazana na ekskluzivnom eventu s mnogim poznatim uzvanicima održanom u Zagrebu. Osim fotografija, prikazan je i video s otočkim pričama s kojima brend planira istražiti sve hrvatske otoke. Otočke priče ćete moći pogledati na Islands & Co. društvenim mrežama, gdje možete i naručiti nakit s vašim otokom.

Katarina Radnić Zmazek i Lana Puljić 
Tim brenda 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije kampanje: Franjo Matković

Fotografije s eventa: Vedran Peteh / CROPIX

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0