Instagram profil posvećen kavi koji će vam uljepšati tmuran ponedjeljak

Nema toga što nas može oraspoložiti u tmurni ponedjeljak kao što to može učiniti prva jutarnja šalica kave, a onda i nekoliko onih nakon nje, koje nas održavaju na radnoj temperaturi bez obzira na sivilo koje gledamo kroz prozor. Šalica kave za nas nije samo sredstvo za razbuđivanje već i ritual u kojem uživamo i tijekom kojeg se mentalno pripremamo za dan ispred nas.

A i sama priprema kave svojevrsni je ritual i ponekad se stvarno želimo počastiti nečim posebnim, a ne samo pritisnuti gumb na aparatu za kavu i mirisni vrući espresso dodati pokoju kap mlijeka. Pjena, led i sladoled tu ulaze u priču, a skrolajući bespućima Instagram naletjeli smo na inspirativan profil koji je posveće isključivo ukusnoj i oku ugodnoj šalici kave.

Australski Instagram profil @7amcoffeeclub prepun je iznimno opuštajućih videa na kojima vlasnica profila otkriva recepte za ukusne šalice kave koje su upotpunjene pjenom, sladoledom, šlagom i sličnim dodacima koji ispijanje kave čine posebnim iskustvom. Posebnost ovog profila je što su recepti jednostavni za pratiti i rekreirati kod kuće, a uz to čitav je feed oku ugodan zbog čaša koje kreatorica profila koristi.

Isto tako, na Instagram profilu ne samo da korak po korak otkriva kako napraviti kreacije od kave, već i koje je čaše i ostale proizvode koristila. Pa tako otkriva da čaše nabavlja u robnoj kući IKEA ili putem AliExpressa, dok mini kalupe za led, staklene slamke i ostale dodatke kupuje putem Amazona – dijeli i točan link na proizvode, kako biste vjerno mogli rekreirati recepte objavljene na profilu.

Iako je profil osnovan prije 5 mjeseci i trenutačno broji oko 24 tisuće followera na Instagramu, Melindu i njezin “7 am coffee club” već su otkrili brendovi kave pa je nekoliko videa napravljeno u sklopu plaćene suradnje. S obzirom na brojne pozitivne reakcije koje svaki video izazove u četi pratitelja ovog profila posvećenog kavi, vjerujemo da je ovo samo početak te da ćemo u budućnosti možda ove kave moći probati i uživo u caffe baru “7 am coffee club”.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije i video: @7amcoffeeclub

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0