“U onome što ja dizajniram, klijentice izražavaju svoju osobnost, ali i dio moje vizije njih samih. Identity je naša točka dodira.“

Mlad, iznimno kreativan, vizionar, sve su to epiteti koji opisuju modnog dizajnera Igora Djugu, koji se u onome što radi i voli snalazi i više nego dobro. Njegov brend Identity, prepoznat od strane brojnih dama i struke, svakom pojavom na sceni iznova oduševljava. Svaki komad je predmet žudnje i na prvi pogled osvaja. Materijale nabavlja od vrhunskih dobavljača iz Londona, koji su među najboljima na svijetu.


Haljine asimetričnih krojeva i printeva, bezvremenske suknje i odvažne bluze koje su toliko nosive, a opet savršeno privlače pozornost… Veliki adut kolekcije su ženska, pomalo oversized odijela i kaputi u kojima se može pronaći svaka žena, što je jedan od ciljeva samog brenda. Visoka estetičnost ovu kolekciju čini iznimno zanimljivom, a samim time i primamljivom. U svakoj od kreacija, žena ima priliku osjećati se kao da je upravo ona ta, koja je sišla s neke od svjetskih modnih pista.

„Uvijek nastojim stvoriti kolekciju u kojoj će se pronaći svaka žena, koja se ne osjeća sputana godinama i kojoj ne nedostaje vlastitog stila. Prirodno je u ovom poslu očekivati reakcije publike, svi komentari su mi poticajni i dodatna inspiracija. Moja misija je uvijek iznenaditi i ne ponavljatii se“ – Igor Djuga.

Ova kolekcija namijenjena je ženama koje se žele istaknuti u kojoj god situaciji bile i samo je uvertira onoga što dizajner sprema za proljeće/ljeto 2019.