Ideje za malo drugačiji date night u Zagrebu i okolici

Odlazak u kino, koktel ili na večeru parovima koji su već dugo vrijeme u vezi može postati i pomalo monotono, a čak i da nije, uvijek je lijepo doživjeti neko novo iskustvo u dvoje! Smisliti novu, kreativnu ideju za date night ponekad može biti zahtjevno, ali pronašli smo nekoliko lokacija u Zagrebu i okolici na kojima možete razbiti monotoniju kad su u pitanju spojevi.

Ono što je sigurno je da ćete se zabaviti, ali i ovaj spoj zapamtiti jer će se razlikovati od drugih. Isto tako, ovo su odlični prijedlozi i za prvi date pa predlažemo da razbijete led i predložite neku od ovih ideja – zabave i smijeha sigurno neće nedostajati.

Piknik

Zagreb ima prekrasne parkove koji su ljeti još šareniji, pa ako vam nedostaje ideja za spoj, piknik je super izbor. Sa sobom ponesite dekicu, složite kod kuće sendviče ili neke jednostavne zalogaje, uzmite bocu finog vina (nemojte zaboraviti ponijeti otvarač za boce) i uživajte u međusobnom društvu i razgovoru. Ako želite, ponesite i društvene igre ili, pak, laptop za gledanje nekog romantičnog filma. Maksimir je idealna lokacija za ovakav tip piknika, a navečer ćete sigurno i imati fantastičan pogled na nebo i zvijezde.

Paint & Wine

Paint & Wine je prvi umjetnički studio u Zagrebu koji organizira slikarske zabave uz čašu kvalitetnog vina. Za ovaj spoj ne trebate biti talentirani (koliko god vam se činilo da morate), a budite spremni na to da ćete se dobro nasmijati. Na njihovoj stranici možete pronaći kalendar s tematskim večerima, u kojem piše kad se slika koji motiv i rezervirati mjesto, a cijena jedne ulaznice je 25 eura.

Pedaliranje kraj Trakošćana

Dvorac Trakošćan prekrasan je muzej koji je vrijedan posjeta, a ono što vjerojatno malo ljudi zna je da se u sklopu ovog dvora, nalazi i park šuma s jezerom na kojem možete i pedalirati. Ulazak u park je besplatan, pa se uz pedaliranje možete i prošetati. U parku se nalazi i restoran u kojemu možete nešto i prigristi ako ogladnite nakon pedaliranja, a od Zagreba do Trakošćana potrebno je samo sat vremena vožnje automobilom.

Posjet zvjezdarnici

Ako ste u potrazi za romantičnom večeri, onda je odlazak u zvjezdarnicu idealna ideja za spoj. Promatranje zvijezda u potpunom mraku sigurno će vas zbližiti. Preporučujemo da Zvjezdarnica u Zagrebu posjetite u večernjim terminima – srijedom i četvrtkom od 21 do 22:30 sati.

Mini golf 

Sunce i topliji dani idealno su vrijeme za mini golf, koji možete pronaći u Z centru na zapadnom dijelu Zagreba. Mini golf savršena je ideja za uzbudljiv spoj, u kojem će se otkriti natjecateljski duh, a mini golf možete igrati i u večernjim satima. Cijena ulaznice po osobi do 19 sati je 4 eura, a poslije 19 sati iznosi 5 eura. Mala cijena za saznati zna li vaš date gubiti sa stilom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na Magme newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0