www.pictame.onl

Ideje božićnih poklona za one koji imaju sve

Svi poznajemo tih par ljudi kojima je nemoguće kupiti poklon. Ili mislimo da sve imaju ili nikada ne izražavaju želje što stvara dodatan stres u vrijeme blagdanskog shoppinga.
Možemo ili kupiti potpuno nasumičan poklon ili pokušati uvidjeti potrebu osobe za nečim kako bi joj eventualno olakšali život.

Kako god da bilo, evo nekoliko ideja koje su poprilično neutralne i mogu poslužiti kao inspiracija za odabir poklona ljudima za koje se čini da im je nemoguće ugoditi.

Polaroid OneStep 2

www.polaroid.com

Svi imamo mobitele s odličnim kamerama, ali od 60.000 fotografija rijetko tko u zadnje vrijeme razvije iti jednu. Prvi Polaroidov analogni fotić od 2003. godine u trenutku će isprintati fotografiju pa će osoba koju poklanjate moći sve važne trenutke imati momentalno u ruci.

Društvena igra

Društvena igra koja otkriva najskrivenije tajne. Kreirana da bi se društvo koje sudjeluje u igri odlično zabavilo i nasmijalo, ova će igra bez pardona postaviti najškakljivija pitanja i otkriti informacije koje možda niste ni u peti imali da vaši prijatelji skrivaju.

Ulaznice za koncert, kazalište, izložbu

www.hnk.hr

Znate li glazbeni, filmski ili kazališni afinitet osobe koju poklanjate, ovo je jedan od najjednostavnijih poklona. Ulaznice možete kupiti online, a pokloniti nekome događaj ono je što se uvijek pamti. Jedina mana je što je nezgodno pokloniti jednu ulaznicu pa razmislite želite li i sami ići na neki od događaja.

Uređaj za pomoć pri spavanju

www.amazon.com

Ako osoba koju poklanjate živi stresnim životom, puno radi i nedovoljno spava ili teško zaspi, možda treba uređaj za pomoć pri spavanju. Malen, a svemoćan, Dodow proizvodi lagane zvukove popraćene opuštajućim svjetlima te ima dva programa. Prvi, kraći, traje 8, a drugi dulji, 20 minuta. Ima li boljeg poklona od sna?

Selfie ring light

www.asos.com

Za sve ljubitelje najboljih mogućih selfija ili fotografija ovo će biti od velike pomoći. Svjetleći prsten lako se, poput kopče, postavi na mobitel, a nudi tri jačine osvijetljenosti – slabiju, srednju i super jaku. Moguće ga je koristiti i na tabletu i na laptopu, a 36 led žaruljica omogućit će kristalno čiste fotke.

Personalizirani rokovnik

www.notanotherbill.com

Za klasičare koji sve pišu na papir i osjećaju se izgubljeni bez svog rokovnika, ili one koji su čvrsto odlučili biti organiziraniji u novoj godini. Kožni rokovnik, planer, one minute journal ili pak mjesto za zapisivanje ideja ili recepata predivan je poklon koji će biti još osobniji ako otisnete inicijale na njega ili upišete nekakvu simboličnu poruku.
www.notanotherbill.com u ponudi osim rokovnika ima i personalizirane maske za mobitele i razne druge sitnice na koju vam mogu u zlatnoj foliji otisnuti što god poželite.

Svijeća

www.diptyqueparis.com

Jo Malone i Diptyque uvijek imaju najljepše svijeće čiji intenzivni miris prožme cijelu prostoriju. Posebno je prekrasna božićna limitirana edicija Diptyque svijeća koju možete naći u nekoliko veličina. Ako ste kreativni, možete sami napraviti svijeće s vama najdražim eteričnim uljima.

Boca za vodu

www.swellbottle.com

Kako svi postajemo sve više svjesni važnosti smanjenja plastike i otpada, tako su boce za vodu ili za kavu postale neizostavan dio svakodnevice. S’well radi neke od najljepših i najizdržljivijih boca koje su ujedno i vrlo stylish.

Vrhunsko maslinovo ulje

www.chiavalon.hr

Mislite li da je boca alkoholnog pića jedina opcija, razmislite ponovno. Ako dotična osoba ikada kuha, boca odličnog maslinovog ulja sigurno će dobro proći i biti iskorištena. Hrvatska maslinova ulja među najboljim su na svijetu. Jedno od najboljih ono je obitelji Chiavalon iz Vodnjana koje je na prestižnom talijanskom natjecanju dobilo najveću oznaku, tri zvjezdice za vrhunsku kvalitetu.

Airbnb darovna kartica

Poklon idealan za sve koji barem nekada negdje otputuju i dar na kojem će vam zasigurno biti zahvalni. Iako darovne kartice često zvuče kao poklon u koji nije uloženo puno truda, mislimo da je ovaj iznimka jer osobi koju poklanjate prepuštate kreativu odabira smještaja i destinaciju, ali vi ste ti koji smještaj plaćate i bivate dio njihova putovanja.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0