I ove sezone nosimo personalizirani zlatni nakit

Elegantan, jedinstven i bezvremenski komad nakita nesumnjivo je jedan od najefektnijih modnih dodataka, a kad je pravilno odabran, može podići svaku odjevnu kombinaciju, dajući joj onaj poseban, finalni touch. A ove godine ponovno se u fokusu našao sasvim poseban, personalizirani nakit.

Svi se zasigurno sjećaju kultne ogrlice koju je protagonistica Carrie Bradshaw proslavila u megapopularnom serijalu “Seks i grad”. Iz epizode u epizodu, stylish Njujorčanka nije skidala ogrlicu s privjeskom koji je nosio njezino ime, a koja je postala svojevrsni simbol serije i predmet žudnje svih onih koje su vjerno pratile njezine avanture.

Više od dva desetljeća kasnije, personalizirani nakit pojavljuje se u ponešto redizajniranom i minimalističkom izdanju – u obliku divnog prstenja. Naime, Aurum zlatarnice ove jeseni najavljuju divan novitet u svojoj bogatoj kolekciji, koji će svaku kutijicu za nakit učiniti još posebnijom.

Prstenje je dostupno u bijelom, rose i žutom zlatu, a može se personalizirati tako da se umjesto uobičajenog okruglog ringa dodaju imena po želji – jedno, dva ili čak tri. S lakoćom će se uklopiti u svačiji stil odijevanja, a osim što je divan modni dodatak, personalizirani prsten slovi i za jedan od najoriginalnijih darova koje možete pokloniti. Baš se zato u Aurum zlatarnicama može naručiti personalizirano, ručno izrađeno unikatno prstenje, s kojim ćete bez sumnje oduševiti svakog kome je namijenjeno.

Personalizirano, jedinstveno i dugovječno prstenje može se pronaći u zagrebačkim poslovnicama Aurum zlatarnicama na adresama Dubrava 38 i Trg A. Starčevića (Importanne centar).

Fotografije: Bojan Zibar, Mateja Vrčković i Ana Tevšić Nauković