I ove godine KLISAB ima najljepše balonere i sakoe!

Višestruko nagrađivan modni brend KLISAB, dizajnera Tomislava Kliškinića Marka Šabarića, predstavlja FALLFALLFIVE, kolekciju koja, iako jesenska, krije velik broj višesezonskih komada. Sveukupno 22 total looka nove kolekcije ostvaruju temperamentan dizajnerski potpis, senzibilitet prepoznatljiv za KLISAB, s odmakom od trendovskih značajki.

Fokus kolekcije, koja je dostupna na www.klisab.com, su baloneri koji su bili misao vodilja i u dizajniranju jakni, kao i modela suknje na preklop. U FALLFALLFIVE izdvajaju se još sakoi u prepoznatljivoj silueti naglašenih ramena i s različitim varijacijama forme u predjelu struka.

A uz majstorsku konstrukciju ključnih komada garderobe, novoj kolekciji KLISAB razvija dalje dizajn tekstila. Uz prepoznatljivu patchwork tehniku, tekstil je ručno oslikavan slobodnim potezima kista preko cijele plohe odjevnog predmeta ili kontroliranim potezima ocrtavajući njegove konture. Uz ručno oslikavanje, još jedan postupak oblikovanja tekstila čini modele iz FALLFALLFIVE unikatnima.

Sako i baloner bijele boje dorađeni su šarenim koncima po cijeloj osnovi, novi dekorativni postupak koji stvara apstraktne i nekontrolirane forme. Motiv konaca razveden je u kolekciji i na završnoj obradi po kojoj konci slobodno vise, često u kontrastnoj boji, dajući dizajnu doživljaj lakoće i dinamike.

FALLFALLFIVE donosi i novi model popularnih KLISAB torbi. Pillow bag naziva Tvoja, predimenzionirane veličine, mekane forme i s prepoznatljivim ušicima na osnovi, kreirana je u crnoj i bijeloj boji s kontrastno oslikanim konturama. Kožnati modeli ručno su oslikani slobodnim potezima po cijeloj osnovi ili samo naglašavajući konture, uz sezonski redizajn ručki.

KLISAB FALLFALLFIVE kolekcija je nadograđene i prepoznatljive estetike brenda koja donosi izvansezonske komade izražene praktičnosti za svakodnevnu uporabu, a kroz temperamentan karakter dizajna odražava nesmiljenost ovog vremena, nudeći istodobno aktualnu i svevremensku viziju lijepog u modi.

Fotografiju vizuala potpisuje Jakov Baričić, produkciju Nikola Beban, Ante Pažanin za Alfaparf Milano stilizirao je kosu, Saša Joković za Estée Lauder zaslužan je za šminku, Ana Nikačević bila je zadužena za styling, Hana Matić bila je asistentica produkcije, dok su modeli su iz agencije Legion models. U nastavku pogledate čitavu kampanju modnog brenda KLISAB.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0