Net-a-Porter

I dalje se ne možemo zasititi ovih popularnih tenisica, a ove 3 nove boje su super za jesen!

Polako su se već iskristalizirali neki jesenski trendovi, ali i it komadi za nadolazeću sezonu poput prugastog pulovera, a na toj se listi nalaze i retro tenisice adidas Originals Gazelle Indoor. Popularan je to model tenisica koji ne silazi s liste hit komada još od proljeća te je zbog tog konstatno rasprodan, a sad su predstavljene i u tri nove boje koje se mogu uklopiti u jesenske kombinacije.

Asphaltgold

Nastale su 1966. godine kao prva adidas tenisica koja je u potpunosti izrađena od brušene kože, a iako nikad nisu izašle iz mode, u posljednje vrijeme, ekstremno su popularan model. adidas Originals Gazelle Indoor najprije su kreirane kao tenisice za dvoranski nogomet, a ove godine su postale staple retro tenisice u garderobi.

Net-a-Porter

Jesen sa sobom donosi toplije boje, među kojima se ističe bordo, pa ne čudi činjenica da sva tri nova colorwayja ovih traženih tenisica imaju upravo tu boju kao detalj. Model od žute brušene kože, ukrašen je bordo detaljem od kože na stražnjem dijelu tenisice te bež đonom, dok baby blue model ima isti detalj na peti te dvije od tri crte u bordo boji.

Net-a-Porter

Treći model koji se našao na našem radaru je onaj koji ima možda najviše vintage look, a to su tenisice izrađene od bordo brušene kože u kombinaciji s bijelim jezikom i vezicama.

Size

Cijena ovog popularnog modela kreće se od 149 do 170 eura, ovisno o tome na kojem webshopu kupujete, a adidas Originals Gazelle Indoor u ove tri jesenske boje dostupne su na Net-a-Porter, Asphlatgold i Size stranicama.

Size
Size
Net-a-Porter
Net-a-Porter
Net-a-Porter

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0