@annelauremais

Prugasti pulover je must have nadolazeće sezone. Odabrali smo 20 modela!

Neki komadi su vječni, a među njih se definitivno ubraja – prugasti pulover! Komad je to koji ne silaze s liste omiljenih pogotovo zato što se stilski uklapa u ljetnu garderobu zbog prugica, ali i zato što se, uz slojevito odijevanje, može nositi i duboko u jesen. Dok ne stignu hladniji dani, prugasti pulover odlično će izgledati prebačen preko ramena u kombinaciji s rebrastim topom i kratkim traper hlačama ili mini suknju, a kad stigne jesen bit će staple garderobe koji će nas podsjećati na toplije dane.

@annelauremais nosi populran Arket pulover

Kao model koji je idealan za prijelazno razdoblje i nošenje u više sezona ističe se posebno prugasti pulover s dubljim V-izrezom i kragnom, bestseller švedskog high street brenda Arket koji je i ove godine predstavljen u nekoliko varijanti – s debljim i tanjim prugicama te onim horizontalnim i vertikalnim.

Toteme (MyTheresa)

Drugi bestseller je definitivno onaj s potpisom modne marke Toteme, koji se ističe zvonastim rukavima i visokim ovratnikom, a čije se inačice mogu pronaći i po pristupačnijim cijenama u kolekcijama brendova kao što su & Other Stories i H&M.

Sezane

One koje ciljaju na french chic izgled posebno će se svidjeti prugasti puloveri iz Sezane kolekcije koji se ističu detaljima kao što su zlatni ili gumbi od kornjačevine, dok će ljubiteljice sportske nonšalancije odabrati pulover s detaljem patentnom zatvarača koji se može pronaći u liniji pletiva brenda COS.

COS

U nastavku otkrijte neke od najljepših prugastih pulovera ove sezone.

NA-KD
Zara
La Ligne (Net-a-Porter)
Anine Bing (Net-a-Porter)
Khaite (MyTheresa)
Khaite (MyTheresa)
H&M
H&M
H&M
Sezane
Sezane
COS
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Arket
Arket
Arket
Arket

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Net-a-Porter, MyTheresa, Zara, COS, H&M, Arket, NA-KD, & Other Stories

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0