Hrvatski brend nakita Cherry Dear napokon ima i dućan u Zagrebu!

Nakon nešto više od tri godine od pojave na tržištu i isključivo online prodaje, logičan slijed za brend Cherry Dear, iza kojeg stoji Ema Krot Turudić je bio smjestiti se na fizičkoj lokaciji. 

“Na početku čitave priče sam naivno mislila kako će Cherry Dear moći funkcionirati isključivo online. Tada mi se to činilo praktičnijim i financijski isplativijim. Kako to često bude, s vremenom i iskustvom sam uvidjela da to tako baš i ne ide. Potajno sam uvijek priželjkivala pronaći mjesto za dućan”, izjavila je vlasnica brenda. A sada su napokon i otvorena vrata lokacije na kojoj klijenti mogu vidjeti, isprobati i konzultirati se oko nakita.

Krot Turudić je otkrila kako je oduvijek željela i vidjeti reakcije i iskreno zadovoljstvo nakon kupovine uživo. “Znam, stvari nisu bitne, ali nas čine sretnima makar na trenutak. Kupovina nakita ne mora biti ona impulzivna, besmislena kupovina. Češće je ona od srca gdje osoba sama traži mali sjajni komadić sreće za svoju curu, dečka, partnera, mamu, tatu ili jednostavno sebe. Upravo to želim vidjeti. Naravno, neće mi smetati ni oni impulzivni”, rekla je dizajnerica.

Cherry Dear nakit sada možete osobno vidjeti i isprobati na adresi prilaz Gjure Deželića 36 u Zagrebu svaki radni dan od 14 do 19 sati, a subotom od 10 do 13 sati. Kao i do sada, moguće su i konzultacije prema dogovoru putem Instagram direktne poruke ili mail adrese [email protected]. Osim nakita i dizajnerice, u storeu vas očekuje i sample sale starih kolekcija sve do kraja siječnja.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cherry Dear

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0