Hrvatski brend Anka jewelry predstavio novu kolekciju nakita s poludragim kamenjem

Hrvatski brend nakita Anka jewelry obilježava drugu godišnjicu postojanja, a njegova začetnica Antonija Ivanković odlučila je tu prigodu iskoristiti za predstavljanje nove kolekcije koja slavi snažne žene te nosi prigodan naziv “Goddesses Purpose”. Anka jewelry tako po prvi puta u svojoj kolekciji predstavlja i posve novo poludrago kamenje, od kojih je neko po prvi puta dostupno na hrvatskom tržištu.

Kolekcija Goddesses Purpose inspirirana je poznatom uzrečicom “preko trnja do zvijezda”, pa i sam dizajn nakita izgledom podsjeća na trnovite grane na čijim se vrhovima nalaze zvijezde, odnosno poludrago kamenje. Kolekciju čine narukvice i prstenje prilagodljivo bilo kojoj ruci ili prstu, te naušnice prvi puta dostupne u obliku ringova. Svaki je komad nakita načinjen od finog mesinga, a dostupan je u dvije varijante – ružičastom zlatu i 14-karatnom zlatom.

“Iza mene su dvije godine stvaranja, truda i odricanja, ali i uspjeha te predivnih trenutaka zbog kojih koji mi daju snagu i poticaj da Anku razvijam sve više i bolje. S novom kolekcijom ‘Goddesses Purpose’ htjela sam svoje iskustvo prenijeti i na druge žene te da nošenjem ovog nakita pošalju jasnu poruku – snažna sam i ne odustajem bez obzira na sve! A na kraju puta ipak se sve isplati, pa je tako ovdje i ova, meni jako posebna kolekcija”, izjavila je osnivačica brenda Antonija Ivanković.

Poludrago kamenje u rose gold varijanti je “Peacock Ore” poznat kao kamen sreće i radosti što sve okreće u pozitivnom smjeru, “Azuro malahit” koji donosi financijsko blagostanje i poznat je kao kamen poslovnih ljudi, “Howlite” koji ima balansirajući učinak na emocije, smanjuje stres i potiče mirne snove, “Kunzite” koji daje unutarnji mir i visoku sposobnost za postizanje mudrosti i razumijevanja te “Amazonite” poznat kao “kamen sretne nade” jer pruža umirujuću energiju.

U varijanti od 14-karatnog zlata predstavljeno je poludrago kamenja “Rhodocrosit” čija vibracija ljubavi smiruje srce i potiče stabilnost i milost koja proizlazi iz otpuštanja, “Red Garnet” poznat kao crveni granat koji simboliziraju vjernost, odanost, iskrenost, milost i vjeru, “Lapis Lazuli” koji donosi mudrost, a njegovo nošenje potiče na vjeru u sebe, “Diamond Quartz” koji isijava čistu svjetlost i duhovnu energiju, a istovremeno simbolizira predanost i ljubav u vezama te “Pyrite” kao zaštitnički kamen koji pruža duhovnu i emocionalnu zaštitu, inspirira kreativnost i potiče snagu.

Anka jewelry nosi ime po majci osnivačice kojoj je i posvetila brend nakita koji zagovara istinsku i autentičnu ljepotu žene. Tako je i nakit prirodan u svakom pogledu, odnosno oblik i boja neobrađenog dragog kamenja su izvorni te sačuvani bez dodatnih rezanja i bojanja, jer je svaki komad Anka jewelry nakita jedinstven i neponovljiv, baš kao i svaka žena.

Nova kolekcija brenda Anka jewelry može se pogledati u zagrebačkom Babushka storeu (Vlaška ulica 7), Experience Trogir storeu (Budislavićeva 14) te putem službene internetske stranice brenda ili putem Instagram profila.

Fotografije: Karlo Pavlić

Model: Ivana Vukušić

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0