H&M lansirao novu verziju kardigana koji je stalno rasprodan

Kardigani su se prošle godine pokazali kao omiljeni pleteni model i njihova popularnost među modnim obožavateljicama ne prestaje jenjavati. Kad se radi o tom komadu u high street verziji nesumnjivo je najbolji odabir onaj švedskog brenda H&M, koji nalikuje na dizajnerski komad njujorškog brenda Khaite. Radi se o nešto pristupačnijem modelu koji je čak nekoliko puta bio rasprodan i do njega je nemoguće doći.

@lvblackwell

Cant stop thinking about the bag 🙌🏻 This weeks h&m new in top picks #hmnewin #hmtoppicks #hmhaul

♬ original sound – Liv 🤍 – everyday style

No, ovih nas je dana razveselila činjenica da je švedski brend lansirao novu verziju ovog komada, koji neodoljivo nalikuje onoj originalnoj, no ipak se radi o nešto jednostavnijem. Naime, ovog puta kardigan je predstavljen u svijetloj bež i sivoj nijansi i krasi ga jednaka strukirana silueta, spušteni rukavi te tri smeđa gumba od kornjačevine. Ono što ga razlikuje od inicijalne verzije je to što novi komad nema dva prednja džepa.

Kardigan je izrađen od vune, što mu uz siluetu daje izrazito dizajnerski izgled. S obzirom na to da se radi o Premium liniji švedskog brenda i visokokvalitetnoj izradi, kardigan ima i nešto višu cijenu koja iznosi  119 eura, no definitivno se radi o jednom od onih high street komada čiju kupnju nećete požaliti.

 

Uskoro stižu topliji dani, a u ovom ćete komadu uvijek izgledati dovoljno profinjeno da ga možete nositi od jutarnjih do večernjih sati. Sjajno će odgovarati uz brojne modne odabire, a najbolje ga je kombinirati uz običnu bijelu pamučnu majicu i traperice.

Švedski je brend najavio da će kardigan uskoro biti dostupan za kupnju u veličina od XS do L na njihovoj službenoj stranici, stoga sugeriramo da ovaj komad zabilježite kao jedan od sljedećih najboljih high street ulova!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0