H&M

H&M Home i Paco Rabanne predstavili kolekciju futurističkih detalja za interijer

High street brend H&M nedavno je najavio suradnju s luksuznom modnom kućom Rabanne u sklopu koje će se, osim sjajnih komada odjeće poput disko šljokičastih haljina i jedinstvenih odijela u stilu te luksuzne modne marke, nuditi i komadi za uređenje interijera pa ćete svojem domu pomoću njih moći dati pomalo futuristički štih.

Kuću je osnovao dizajner i vizionar Paco Rabanne 1966. godine koji je bio inspiriran pokretom kinetičke umjetnosti – htio je spojiti nespojivo. Poznat je po inovativnim i provokativnim odjevnim komadima koji su oduševili modnu industriju i pomaknuli granicu mode. Julien Dossena preuzeo je mjesto kreativnog direktora 2013. godine te je u brend uveo futurističke koncepte kreirajući jedinstvene komade.

U suradnji s brendom H&M, Dossena je kreirao bogatu žensku i mušku ready-to-wear kolekciju te liniju dekoracija za dom. Povodom lansiranja kolekcija, Dossena je izjavio da mu je jedan od najzabavnijih dijelova bilo kreirati dekoracije za dom jer ih nikad prije nije dizajnirao. S obzirom na to da je osnivač ove kuće bio opsjednut s metalik komadima, jedini logičan i autentičan odabir je bio da Dossena metalik trend prenese i na interijer.

Kolekcija se sastoji od 36 dekorativnih komada namijenjenih za dnevni boravak, spavaću sobu i kupaonicu. U ovoj kolekciji možete pronaći tanke metalne vaze, svijećnjake, metalnu kutijicu sa logotipom Rabanne u koju možete odložiti nakit, metalni špil karata i kockica koje možete imati kao dekoraciju na svojem noćnom ormariću ili coffee stoliću u dnevnom boravku. Dossena je uz pomoć kreativnog tima brenda H&M kreirao uniseks kućne ogrtače, ručnike za tijelo, ručnike za kosu i maske za spavanje s logom u dvije nijanse.

Kolekciju ćete pronaći na policama u H&M Home trgovinama i na H&M stranici od 9. studenog 2023., a u nastavku vam otkrivamo još komada iz Rabbane H&M Home kolekcije.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0