Athiya Shetty

H&M i Rabanne sinoć predstavili zajedničku kolekciju na zabavi u Parizu

Sinoć su H&M i Rabanne najavili i proslavili svoju predstojeću suradnju zajedno sa poznatim gostima iz modne industrije u legendarnom pariškom noćnom klubu Silencio. Pravi pionir na francuskoj modnoj sceni od trenutka kada je osnivač brenda Paco Rabanne predstavio svoje prve kreacije 1960-ih i koje definiraju jednu eru, pa sve do danas, Rabanne je jednako slavan i prepoznatljiv i pod svojim kreativnim direktorom Julien Dossena.

Na zabavi je predstavljena kolekcija Rabanne H&M koja će se sastojati od ženske, muške odjeće i modnih dodataka, kao i detalja za kuću.

Cher

Zabava je počela intimnim nastupom talentirane švedske pop zvijezde Robyn koja je dala ton večeri. Proslavljena južnokorejska DJ-ica i producentica Peggy Gou rasplesala je goste, dok se američka pjevačica i glumica Cher glamurozno  pojavila kao specijalni gost.

Caro Daur i Neelam Gill

Cher, Elle Fanning, Peggy Gou, Robyn, Irina Shayk, Iris Law, Alton Mason, Jared Leto, Damson Idris, Ashley Graham i Tina Kunakey  nosili su ključne lookove iz energične Rabanne H&M kolekcije.

Ashley Graham

“Rabanne je oduvijek bio živopisan brend, a ovaj party predstavlja  pravo raspoloženje Rabanne H&M kolekcije. Nastojim da se ljudi osjećaju “oslobođeno” kada nose našu odjeću, tako da je bilo sjajno vidjeti goste kako se zabavljaju i prihvćaju hedonistički duh kolekcije”, izjavio je kreativni direktor kuće Rabanne.

Natalie Vértiz

“Gdje bolje otkriti kolekciju napravljenu za sve te trenutke na podiju nego u kultnom noćnom klubu? Bilo je zadovoljstvo otkriti suradnju Rabanne H&M u Parizu sa našim gostima koji su otkrili potencijal ove svestrane kolekcije koji zaustavlja dah”, rekla je Ann-Sofie Johansson, glavna dizajnerica ženske odjeće i kreativna savjetnica u H&M-u.

Irina Shayk

Kolekcija će biti dostupna u H&M prodavaonici u Centru Cvjetni, kao i na internet stranici hm.com 9. studenoga.

Elle Fanning
Emili Sindlev
Leonie Hanne
Athiya Shetty
Ann-Sofie Johansson, kreativna savjetnica H&M-a i Julien Dossena, kreativni direktor kuće Paco Rabanne
Rianne Van Rompaey
Iris Law
Robyn
Amina Muaddi
Cate Underwood
Jamillia Strand
Cher
Peggy Gou
Damson Idris i Neelam Gil
Molly Chang
Xiayan Guo

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0