High street verzija Givenchy čizama koje su zaludile TikTok

Čizme koje su početkom 2010.-ih vladale modnom scenom – Givenchy Shark Lock, ponovno su in, a korisnice TikToka su zaluđene modelom koji je francuska kuća u potpunosti optočila blještavim kristalićima. Popularnost ovog dizajnerskog modela već su iskoristili i high street brendovi koji su predstavili svoje verzije tog it kožnatog komada, a nismo trebali dugo čekati da lansiraju i svjetlucavu varijantu.

@likesummerjustcolder

insane givenchy high boots in satin covered with all over strass ✨✨ @Givenchy #givenchy #givenchyboots #givenchyshoes #london

♬ Sticky – Drake

Zara je, naime, među današnje novitete uvrsila i čizme koje dizajnom nevjerojatno nalikuju puno skupljem Givenchy modelu, a koje su u potpunosti prekrivene šljokicama koje se presijavaju dok hodate. Riječ je o čizmama koje sežu do koljena, a izrađene su od baršuna s našivenim svjetlucavim ljuskicama crne boje.

@fashionbyalizada

#givenchybootsglitter #givenchyboots #fyp #givenchysparkleboots #fypシ゚viral #foryoupage #kesfetbeniöneçıkart #givenchy #italyshoppinglist #italytiktok

♬ original sound – rxnplify

Ovaj model krasi špic silueta, a ono po čemu se najvišu ističu je detalj od materijala koji djeluje poput ruba nogavica hlača iz kojeg izviruje samo vrh cipele.

Givenchy Shark Lock

Čizme definitivno pripadaju u najatraktivnije komade party sezone, barem što se high street ponude tiče, a s obzirom na njihov izgled, ostatak odabrane svečane kombinacije trebao bi biti u potupnosti minimalistički.

Zara čizme krasi potpetica od sedam centimetara koja je udobna za nošenje tijekom cijele večeri, kao i cijena od 69,95 eura koja je iznimno pristupačna uspoređujući je s cijenom Givenchy modela sa sličnim efektom koji je ukrašen kristalićima, a za koji biste trebali izdvojiti šest tisuća eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0