@julellina

Ove čizme već su viralne na TikToku, a znamo i zašto

Highstreet brendovi na tjednoj bazi nadopunjuju svoje kolekcije, i ponekad je teško biti u toku što je sve novo stiglo, ali zato postoje određeni korisnici Tik Toka koji stalno obavještavaju o novitetima za koje vjerujemo da će biti must have sezone. Jedan od takvih viralnih komada su i nove Zarine čizme koje izrazito podsjećaju na kultni Givenchy Shark Lock model koji je prisutan već nekoliko godina, a po svemu sudeći opet postaje it model ove zime.

Cijena ovog Givenchy modela iznosi 1895 eura, i dolazi u nekoliko boja i vrsta materijala, a za kupnju su dostupne na svim većim shopping platformama poput MyTherese ili Net-a-Portera.

@august_xvi

S obzirom na popularnost ovog modela, logično je bilo za očekivati da će highstreet brendovi pokušati u nekom trenutku predstaviti svoje verzije istih, a Zari je to očito i pošlo za rukom. Njezinu inačicu ovog modela već možete pronaći online, a po svemu sudeći uskoro će se i rasprodati.

 

Cijena čizama iznosi 59,95 eura i dostupne su za kupnju putem njihovog webshopa. Visina potpetice je 7 cm, a dolaze i u bež brušenoj varijanti, te u traper verziji.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mytheresa, Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0