High street noviteti koji će vas zanimati

Kao jedna od omiljenih komponenti našeg posla je definitivno svakodnevno “scrollanje” po službenim stranicama omiljenih modnih brendova. Osim toga što vjerujemo u dobru kvalitetu i vrhunsku izradu svih komada koje odijevamo, posljednjih nekoliko sezona u high street dućanima pronalazimo fantastične komade koji nerijetko nalikuju onim dizajnerskim. Doista, ako dobro obratite pozornost na to od kojih su materijala izrađeni, sigurno ćete si u ormaru osigurati komade koje ćete odijevati godinama.

Sako H&M

Dapače, nedavno smo pisali kojih biste se pet jednostavnih pravila trebali pridržavati želite li da vaši high street komadi izgledaju skupocjeno. No, naravno da se ne radi o tome je li nešto luksuzno ili ne, već u konačnici svi samo želimo u svojoj garderobi imati komade koje ćemo obožavati godinama, što smo prije tražili isključivo u dizajnerskim kreacijama.

Unazad nekoliko godina, u high street dućanima konstantno pronalazimo brojne komade koji se ističu svevremenskim stilom i brendovi neprestano lansiraju novitete koje spremamo na naše liste želja. Pritom se radi o nekoliko high street brendova u čije komade vjerujemo, stoga smo odlučili dolaskom toplijih dana, izdvojiti novitete koji su nas zaintrigirali, a definitivno će i vas!

Haljina COS

Nakon promjenjivog vremena i neprestane promjene garderobe koja izgleda tako da se jedan dan odijevamo slojevito, dok drugi dan nešto ležernije, napokon smo zakoračili u svibanj što znači da je pravo proljeće napokon stiglo! U aktualnim kolekcijama brendova stoga vrve ležerniji komadi koji  prizivaju sretnije i toplije dane.

Top i hlače Zara

S obzirom na to da smo zakoračili u sezonu svečanih događanja, najviše viđamo haljine koje su idealne za takve prilike. Pritom se radi o onima zanimljivih nijansi, poput zelene, tamno plave ili pak, baby pink nijanse. Uz to, kao jedan od dominantnih trendova ove sezone kad se radi o izboru hlača, izdvojili smo bijele traperice kao chic odabir za go-to look i pidžama hlače koje trebate imati u svom ormaru ovog proljeća. U nastavku otkrijte više od 30 noviteta koji se nalaze na našoj listi želja!

Suknja & Other Stories
Haljina & Other Stories
Haljina & Other Stories
Hlače Arket
Haljina COS
Pleteni top COS
Haljina COS
Haljina H&M
Traper suknja H&M
Top i suknja H&M
Top i suknja H&M
Haljina H&M
Haljina H&M
Košulja H&M
Haljina Mango
Top i traperice Mango
Haljina Mango
Odijelo Mango
Haljina Mango
Haljina Zara
Odijelo zara
Odijelo zara
Haljina Zara
Haljina Zara
Odijelo Zara
Košulja Zara
Top i hlače Zara
Košulja Zara
Hlače Zara
Blerinke Massimo Dutti
Haljina Massimo Dutti
Pleteni top Massimo Dutti
Pleteni top i hlače Massimo Dutti
Odijelo Massimo Dutti

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, H&M, Massimo Dutti, COS, Arket, & Other Stories 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0