High street noviteti idealni za prijelazno razdoblje

Period godine u kojem se nalazimo, mnogima zadaje muke – po odijevanju. Čini nam se da se u jednom danu promijeni nekoliko godišnja doba, preko dana možemo uživati u pravom proljeću, dok večernja temperatura ipak zahtijeva kombinacije u kojima će nam biti toplo. Tijekom prijelaznog razdoblja ključno je slojetivo se odijevati i biti spreman na kombiniranje zimskih i proljetnih komada iz garderobe.

High street brendovi već su predstavili nove, proljetne kolekcije, u kojima prevladavaju traper, koža i pletivo. U ovom periodu godine, slojevito odijevanje morate imati u malom prstu, ako ne želite da vam se u jednom trenutku dana dogoditi situacija da vam je prevruće, a za nekoliko se sati “smrzavate”. No, ovo je i prilika za to da se poigrate s različitim materijalima i uzorcima.

Pa tako deblji sakoi mogu zamjeniti zimske jakne, ako ispod njih nosite pulover, a pletivo će se, tijekom toplijih dana, naći u ulozi outerweara. Isto tako, veste možete prebaciti i preko ramena te ih nositi kao statement komad.

U nastavku otkrijte komade idealne za prijelazno razdoblje iz novih kolekcija popularnih high street brendova kao što su Zara, Mango, Massimo Dutti, Arket, Cos i H&M.

ZARA

COS

ARKET

H&M

Massimo Dutti

Mango

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, Massimo Dutti, Arket, Cos, H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0