Hailey Bieber predstavila prve skincare proizvode i želimo ih probati odmah!

Novi dan, nova celebrity skincare linija! Iako postoje brojni skeptici kad su u pitanju beauty proizvodi koje lansiraju zvijezde, upravo su one prve na izvoru informacija kad su njega kože i makeup u pitanju, s obzirom na to da im je posao izgledati dobro te da na svakodnevnoj razini surađuju s vrhunskim kozmetičarima, dermatolozima i visažistima.

Hailey Bieber je celebrity dama koja je pokrenula brojne beauty trendove u posljednjih nekoiko godina, od glazinga pa sve do clean girl estetike koju njeguje, a nova filozofija njege kože koju promovira zato je sjela plodno tlo – koža kakvu ona ima, žele imati milijuni žena diljem svijeta.

Brend Rhode sastoji se od tri kategorije skincare proizvoda – glaze, restore i treat, od kojih naziv svakog simbolizira efekt koji ima na kožu. Kategorija glaze (engl. glazura) zaslužna je za dewy izgled kože i čini prvi, hidratatni sloj koji dotiče kožu, restore (engl. obnoviti) je zadužen za dubinsko obnavljanje kože, dok treat (engl. poslastica) dolazi kao šećer na kraju, odnosno riječ je o kategoriji od tri iznimno hranjiva sjajila za usne.

Riječ je, dakle, o potpuno prošićenoj liniji za njegu kože koja se sastoji samo od esencijalnih proizvoda koji su napravljeni da djeluju bez puno muke. Formule su osmišljene u suradnji s dermatolozima, a njeguju barijeru kože kako bi joj u trenu pružile potrebnu vlagu, dok pritom poboljšavaju njezin izgled i ostavljaju ugodan osjećaj na licu.

Iz brenda tvrde kako su na razvoju formula koje su veganske, bezglutenske i cruelty-free proveli smo godine u suradnji s odborom za kožu dermatologa i kemičara kako bi bili sigurni da svaki Rhode proizvod obnavlja, štiti i njeguje vašu kožu. Korišteni su, zato, samo sastojci visoke učinkovitosti, a svaki od multifunkcionalnih sastojaka ima jasnu svrhu, može se koristiti i na osjetljivoj koži  te je odabran jer kožnu barijeru čini snažnom.

Glazura odnosno fluid s peptidima za glaziranje je Haileyina tajna blistave i sjajne kože i prvi korak njege. Lagani, brzoupijajući gel-serum koji podebljava i hidratizira kako bi podržao zdravu kožnu barijeru. Slijedi krema za obnavljanje barijere – bogata, ali lagana hidratantna krema koja obnavlja vlažnost kože i “tješi” narušenu kožnu barijeru. Krema pruža hidratiziranu, glatku i mekšu kožu s vremenom sa svojim antioksidativnim peptidnim kompleksom. I na kraju slijedi poslastica, odnosno peptidni, obnavljajući tretman za mekane usne. Formula čini usne sjajnim i naporno radi na zaštiti i hranjenju suhe kože iznutra, a dostupna je u tri verzije – s mirisom lubenica ili slane karamele te bez mirisa.

Svi skincare proizvodi brenda Rhode formulirani su za osjetljivu kožu i prikladni su za sve tipove kože, nemaju dodanih mirisa, a cijene im se kreću ispod 30 američkih dolara. Dostupni su za kupnju samo putem službene stranice brenda, a više o proizvodima možete saznati i putem Instagram profila. Bieber tvrdi kako biste njezi kože trebali pristupati kao odijevanju, pa kao što kreirate capsule garderobu tako biste trebali i među beauty proizvodima pronći one koji vam savršeno odgovaraju i kojima ćete se uvijek vraćati.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0