Glossier otvara svoje prvo prodajno mjesto u Europi

Jedan od najpopularnijih američkih beauty brendova, Glossier, sutra napokon otvara svoje prvo prodajno mjesto u Europi, točnije, u Londonu. Pop-up butik tako će do 9. veljače u Covent Gardenu, na adresi 13-15 Floral street predstaviti sve Glossier proizvode i jedan novi, ekskluzivni beauty proizvod, koji će biti dostupan samo u Londonu i koji ostaje tajna do samog otvaranja.

www.glossier.com

Glossier London jedinstveno je prodajno mjesto, potpuno različito od bilo kojeg dosadašnjeg. Cijeli tim radio je na dizajniranju prostora koji je nadahnut lokalnom zajednicom te koji reflektira tradicionalne britanske društvene klubove. Prostor posjetitelje vodi kroz skrivena vrata i hodnike pomoću klasične arhitekture i posebno za ovu prigodu kreiranog i ručno oslikanog Glossier cvjetnog uzorka koji prekriva svaku površinu.
Svaka prostorija bit će drugačije boje, od vesele narančaste do oceanski plave sobe, a na stolovima će biti izloženi svi Glossier proizvodi spremni za isprobavanje. Zrcala će, kao i na svim dosadašnjim prodajnim lokacijama, biti ispisana afirmativnim porukama, a bit će i dovoljno udobnih mjesta za one koji čekaju bolje polovice dok shoppingiraju.

www.glossier.com

Skrivena u pozadini je i “Glossier terasa”, instalacija koja odaje počast nebu iznad Londona, smještena iza zrcala i idealna za sve selfije. U dućanu će biti moguće kupiti i Glossier London kišobran, od čije će se cijene 5 funti donirati za “Young Women’s Trust”, humanitarnu organizaciju koja mladim ženama pomaže u traženju posla.

www.glossier.com

Najpoznatiji po proizvodima koji ne dominiraju na licu, već više ističu i naglašavaju prirodnu ljepotu te njeguju kožu, ove su se godine okrenuli i malo jačim bojama. Glossier Play predstavio je olovke za oči i usne, sjenila i highlighter koji su polučili veliki uspjeh, a prošlog su mjeseca predstavljena i dva nova proizvoda – tuš za oči i futuredew, posebni uljni serum. Za tuš kažu da je nevjerojatno precizan, lagan za nanošenje i dugotrajan, dok njegujuća ulja seruma kožu čine sjajnom i zdravom (a ne masnom).
Bilo da ste pristaša njihovih planetarno popularnih balzama, ili pak želite isprobati neki serum ili parfem, ako se nađete u Londonu prošetajte do dućana i uvjerite se u kreativnost na Glossier način.

 
@glossier