Gin tonic ima bolji okus kada se pije u zraku!

Hrvatski brend kofer. poznat je po maštovitoj ponudi proizvoda uz pomoć kojih je konzumiranje gin tonica iskustvo u kojem se maksimalno uživa, a ovog puta su to odveli na višu razinu – doslovno. Naime, proteklog vikenda održan je prvi u nizu piknika u suradnji s neobičnim balonom na vrući zrak A most unusual balloon te jednako neobičnim škotskim ginom Hendrick’s na kojem su posjetitelji na tajnoj lokaciji imali priliku podići se 15 metara u zrak, uživati u pogledu te savršeno začinjenom i rashlađenom gin tonicu.

Sezonu boravka na otvorenom i piknika ove smo godine jedva dočekali, a kofer. je baš zato odlučio počastiti svoje vjerne obožavatelje jedinstvenim eventom u prirodi. Hrvatski brend vezan je uz prirodu, u njihovoj se ponudi nalaze začini i dehidrati pakirani u eco-friendly ambalaže te papirnate slamke pa je livada smještena nedaleko od Zagreba bila idealno mjesto za kofer. X Hendrick’s X A most unusual balloon piknik.

Neobično iskustvo ispijanja koktela nekoliko metara iznad tla, uz zakusku i kvalitetnu glazbu za koju je bio zadužen DJ Indy, oduševilo je Nanu Nadarević i Silvija Pleštinu, Mateju Sučević i Janju Benić koji su se našli među odabranim posjetiteljima prvog izdanja piknika.

Drugo izdanje već je u pripremi, a sudjelovati možete tako da u kofer. dućanima na adresama Gundulićeva 13 i Horvaćanska 3 (A most unusual garden) te www.kofer.hr kupite jedan od kofer. gin boxeva stvorenih u suradnji s Hendrick’s ginom. Riječ je o paketima “Fly Away” u kojem se nalaze boca Hendrick’s gina, bočica Thomas Henry tonica, limenke borovice i pupoljka perzijske žute ruže i Hendricks’s pourer te “Fly Me To The Moon” u kojem se nalaze bočica Hendrick’s gina, bočica Thomas Henry tonica, limenke dehidrirane naranče i pupoljka perzijske ružičaste ruže i dvije Hendricks’s koktel čaše.

Osim atraktivnih sastojaka boxeva, u njima se kriju i letci s QR kodom pomoću kojih se prijavljuje na idući kofer. piknik i podizanje balonom na vrući zrak, a neki od vlasnika paketa “Fly Me To The Moon” u prilici su osvojiti i panoramski let balonom.

Datum idućeg piknika i podizanja balonom kofer. će objaviti na društvenim mrežama, a svi će sudionici dobiti mail s uputama kako doći do tajne lokacije. Više informacija možete saznati na www.kofer.hr, kao i na Instagram profilu brenda kofer., a avanture možete pratiti i na profilu A most unusual balloon.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: kofer.