Evo kako smo se proveli na MagMe x Porsche Experience MAGnificent Women’s Day

Povodom Međunarodnog dana žena udružili smo snage s luksuznim brendom Porsche i moćne žene iz hrvatskog biznisa odveli na dvodnevno vozačko-hedonističko putovanje: MagMe x Porsche Experience MAGnificent Women’s Day.

MAGnificent Women je projekt našeg portala koji je kreiran s ciljem međusobne podrške inspirativnih žena. Ženska solidarnost temelj je women empowermenta, jer je upravo solidarnost prema ženama most na kojem je moguće graditi jedno novo, drugačije društvo.

Porsche je globalna kompanija koja već 75 godina posebnu pažnju posvećuje poticanju promjena, postavlja nova pravila i predvodnik je inovacija. Ovaj brend okuplja one hrabre i odvažne, one koji su se usudili sanjati i koji znaju kako su za napredak i put prema naprijed potrebni strast, podrška i inspiracija.

Upravo zato projekte MAGnificent Women i inicijativu Porsche SHIFT spaja zajednički cilj, a to je promicanje ženske jednakosti, poduzetništva i međusobnog osnaživanja. Upravo su u takvom ozračju protekla dva dana koja smo proveli na trkaćoj stazi Grobniku vozeći Porsche automobile te na druženju, večeri i partyju u restoranu Bevanda.

Ovaj projekt su svojim dolaskom podržale brojne dame koje se nalaze na vodećim pozicijama u svojim branšama, a koje svojim primjerom pokazuju koliko su žene zaista moćne, uspješne i inspirativne. Među njima su Sanja Benco, Sanja Šagud, Ivana Petković Čevra, Irena Terzić, Kristina Milković Čilić, Iva Gregov, Tena Kovačević i Vedrana Likan.

Sve su dame imale priliku isprobati voziti Porsche automobile – od moćnih Porsche 911 Turbo Coupé, 911 Targa 4S, 911 GT3, 911 Carrera 4 GTS preko SUV modela kao što su Taycan Turbo S, Macan GTS, Panamera  i Cayenne na trkaćoj stazi te voziti Macan S modele off-road. Uz podršku i upute međunarodnih instruktora dame su savladale i slalom vožnju i launch control te zajedno s kućom Porsche i MagMe portalom srušile predrasude i pokazale da žene stvarno mogu baš sve.

Dva dana ženskog druženja uz hrpu adrenalina tijekom vožnje luksuznih automobila na stazi i off-road, ali i međusobne razmjene iskustava u poslovnom i privatnom aspektu, zasigurno će svima ostati u sjećanju. Razgovore koje smo vodili ostat će privatni, no neke od ovih fantastičnih žena pristale su svoje iskustvo i savjete podijeliti s nama u sklopu intervjua koji će uskoro biti objavljeni na našem portalu.

U nastavku pogledajte kako smo se proveli na dvodnevnom druženju u sklopu projekta MagMe x Porsche Experience MAGnificent Women’s Day.

Fotografije: Studio 25

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0