Evo kako izgleda Chanel pop up u Rovinju!

Ovog ljeta Hrvatska ima pravu ekskluzivu – u istarskom gradu Rovinj otvorio se pop up dućan legendarne francuske kuće Chanel. Chanel Factory 5 poseban je pop up store koji je posvećen kultnom mirisu Chanel N°5 koji ove godine slavi 100. rođendan. Povodom toga predstavljeni su proizvodi s esencijom “petice” koji se mogu pronaći samo sada, i to u ograničenim količinama.

Miris “petice” krije se u crno-bijelim ambalažama nadahnutima svakodnevnim predmetima u kojima su losioni za tijelo, gelovi za tuširanje, ulja za tijelo i slično. Sveukupno je u limitiranoj kolekciji dostupno 17 proizvoda od kojih se posebno ističu ulje za kožu koje je “pospremljeno” u bočicu motornog ulja, kao i bogata krema za tijelo koja se krije u tubi boje.

Atraktivno je i metalno pakiranje mirisne kupke N°5 u tabletama, koje podsjeća na kutijice s vrećicama čaja, kao i gel za tuširanje s mirisom “petice” u obliku deterdženta za pranje suđa. Zvijezda kolekcije je svakako i Mystery Box u kojem se nalazi nekoliko Chanel proizvoda, a kojih to, možete saznati nakon kupnje i otvaranja.

Chanel Factory 5 pop up smješten je ispred Grand Park Hotela, otvoren je od početka srpnja i bit će do isteka zaliha, a iz Chanela su nam otkrili kako se ovi posebni beauty proizvodi brzo rasprodaju pa ako želite ugrabiti svoj, preporučujemo da požurite u Rovinju. Sve o limitiranoj Chanel Factory 5 kolekciji i proizvodima koji se nalaze u njoj, možete saznati ovdje.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Chanel

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0