Emma Watson je nova muza brenda Prada Beauty!

Brend Prada Beauty je objavio da će glumica, aktivistica i UN-ova ambasadorica dobre volje za žene Emma Watson predvoditi kampanju za novi ženski miris koji uskoro dolazi na tržište, a koji će diljem svijeta biti predstavljen 22. kolovoza. Watson će u svojoj prvoj suradnji s brendom debitirati i kao redateljica kratkog reklamnog filma za miris, dok će fotografkinja Harley Weir snimiti fotografije za kampanju.

Watson je kao žena neosporive inteligencije, dinamične elegancije i višedimenzionalne autentičnosti pravo utjelovljenje originalnog i inovativnog ženskog mirisa brenda Prada. Ispisuje nova pravila ženstvenosti popraćena neprekidnom evolucijom zbog koje je drugačija svakog dana, ali uvijek vjerna sama sebi.

Njezina duboka povezanost s društveno angažiranom generacijom koja zagovara promjene i osnaživanje čini je ženom koju je nemoguće smjestiti unutar okvira te ona svoj utjecaj upotrebljava kako bi nadahnula i potaknula osobe neovisno o njihovoj dobi ili spolu: drugim riječima, utjelovljenje je inovativnog i uključivog duha novog ženskog mirisa Prada.

View this post on Instagram

A post shared by Prada Beauty (@pradabeauty)

“Prada oduvijek nadilazi tradicionalne modele i arhetipove ideala ljepote te je brend prepoznatljiv po slici ženstvenosti koja propitkuje društvene konvencije. Zadovoljstvo mi je što mogu sudjelovati u stvaranju kampanje i predstavljati miris osmišljen na temelju filozofije slobode i inicijativa održivosti, sve to na zaista iskren i značajan način”, izjavila je glumica i aktivistica.

“Emma Watson odiše snažnom elegancijom i pažljivim, angažiranim duhom zbog kojeg odlučno stremi k pozitivnoj evoluciji i tako savršeno utjelovljuje novi ženski miris brenda Prada. Širok opus njezinog rada, od glume do aktivizma, i više je nego nadahnjujuć te je svaki pojedinačni dio iskaz njezine autentičnosti i vještine pobuđivanja emocija, kao i obraćanja mladoj i angažiranoj generaciji koja zahtijeva autentičnost”, istaknula je Yann Andrea, glavna direktorica međunarodnog odjela brenda Prada Beauty.

Fotografije: Prada Beauty

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0