Emina Jahović i Anamaria Raič

Ekskluzivni brend kozmetike Emine Jahović dostupan i u Hrvatskoj!

Ekskluzivnim eventom predstavljen je dugo očekivani brend kozmetike Yaemina Beauty osnivačice Emine Jahović koji je na našem tržištu od sad dostupan na policama BIPE. Linija proizvoda nastala je u suradnji s vrhunskim stručnjacima za ljepotu, a sastoji se od 55 najkvalitetnijih makeup proizvoda u čak 16 kategorija za lice, usne i oči koje su detaljnije predstavljene domaćoj publici.

Bogato iskustvo Emine Jahović iza pozornice bila je najveća inspiracija za lansiranje globalnog brenda kvalitetnih kozmetičkih proizvoda koji su 90 posto veganskog podrijetla, a većinom se proizvode u Italiji. Osim vrhunske kvalitete najveće vrijednosti makeup kolekcije “Needed” dostupne na našem tržištu su postojanost i praktičnost svih proizvoda.

“Jako smo uzbuđeni što ulazimo na hrvatsko tržište, a zahvaljujući partnerstvu i podršci BIPE sada smo u mogućnosti ponuditi svima potpuno Yaemina Beauty iskustvo. U našem makeupu mogu uživati svi koji su ljubitelji pristupačnih, a ujedno i kvalitetnih kozmetičkih proizvoda jer su savršen izbor za isticanje postojeće, jedinstvene ljepote svake moderne žene, njeno samopouzdanje i ljubav prema sebi”, izjavila je Emina Jahović.

Cjelokupna kolekcija Yaemina Beauty make up proizvoda dostupna je u 30 odabranih BIPA poslovnica diljem Hrvatske koje možete pronaći na službenoj stranici brenda.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0