Društvene mreže su ovaj proizvod proglasile faceliftom u bočici, a dostupan je i u Hrvatskoj!

Iako retinol čini čuda za lice, oni koji imaju osjetljiv tip kože, najčešće ga moraju izbjegavati te traže alternative za taj sastojak. Jedan od njih je veganski kolagen, antioksidativni sastojak koji je tri puta efikasniji od retinola kad su u pitanju podizanje i učvršćivanje kože lica. Taj se magičan sastojak nalazi i u serumu francuskog brenda Caudalie, koje su brojne korisnice proglasile faceliftom u bočici.

Caudalie Resveratrol-lift Instant Firming Serum naišao je samo na riječi hvale od beauty entuzijastica koje su ga isprobale, a namijenjen je za ispravljanje bora te zaglađivanje lica. Ultra-koncentrirana formula ima lifting efekt i vidljivo učvršćuje kožu, a jedan od sastojaka koji je za to zaslužan je veganski kolagen, biljnog podrijetla, koji djeluje u kombinaciji s ekskluzivnim patentom protiv starenja za stimulaciju sve tri vrste kolagena.

Zvijezda ovog seruma je, uz veganski kolagen koji je zaslužan za učinak liftinga je i resveratrol, Caudalie patentirani, aktivni sastojak protiv starenja dobiven iz mladica vinove loze koji ispravlja bore i učvršćuje kožu.U ovom se serumu nalazi i hijaluronska kiselina, 100 posto prirodnog podrijetla, proizvedena biotehnologijom koja zaglađuje i hidratizira površinu kože.

Proizvod je namijenjen svim tipovima kože, a ciljano djeluje na bore i učvršćuje kože te se može koristiti i ujutro i navečer prije nanošenja kreme za lice. Lagana tekstura bez ulja klizi po koži, brzo se upija, a koža ostaje nahranjena i blista. Ovaj jedinstveni aromatični kompleks sadrži nježnu mirisnu notu slatkog biljnog čaja – infuz cvjetova kamilice, vodu lavande, petit grain, timijan, kadulju i svježu metvicu.

@jordyn_wood

And I will keep repurchasing & repurchasing 💳✨ @Caudalie @sephora #retinolalternative #caudalie #caudaliepartner #faceliftinabottle #smoothskin #firmskin #firmingserum

♬ original sound – Jordyn Wood

Ova prirodna alternativa retinolu koja, sudeći po tisućama videa na TikTok, čini čuda za kožu dostupna je za kupnju u Douglas parfumerijama po cijeni od 52,43 eura za 30 mililitara.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Lookfantastic

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0