Kada se radi o uređenju doma, postoje razni ukusi te razni stilovi koje ljudi njeguju. Netko voli moderne i jednostavne plohe, netko rustikalan stil, shabby chic odabir je trećih, a ima i onih koji se priklanjaju nekom od klasičnih stilova kao što je barok ili pak bidermajer.

FullSizeRender (2)FullSizeRender (14)

No koji god stil odabrali, u današnjem dizajniranju interijera samo jedna stvar je bitna – detalji. Detalji kroje stil, a prije svega ističu našu osobnost. Namještaj iz dućana svatko može odabrati, no ključ je tom namještaju unijeti i dašak svog karaktera. U 21. stoljeću, kad je osjećaj za lijepo postao načelo svakodnevnog funkcioniranja, svima nam postaje bitno da i prostor u kojem boravimo bude estetski ugodan našem oku. A kada taj kriterij ispunimo, i naš boravak u tom prostoru postaje nam draga aktivnost.

FullSizeRender (6)

Nije bitno koji stil njegujete jer danas su svi oni in, bitno je da u taj stil unesete i dio sebe. Neka vaš dom progovori o vama i tome tko ste vi zapravo. Jer na kraju, i nas same od drugih razlikuje zasigurno jedna stvar – detalji.

FullSizeRender (1)FullSizeRender (15)FullSizeRender (12)FullSizeRender (13)FullSizeRender (9)FullSizeRender (8)FullSizeRender (3)FullSizeRender (7)FullSizeRender (4)