Cybex predstavio “La Parisienne”, ekskluzivnu kolekciju dječjih kolica i autosjedalica koja odiše pariškim šarmom!

Brend CYBEX koji proizvodi kolica i autosjedalice za djecu i koji svojim urbanim stilom osvojio roditelje diljem svijeta, lansirao je novu ekskluzivnu kolekciju “La Parisienne”. Ova otmjena kolekcija predstavlja hommage vječnom nasljeđu koje su stvorili najveći pariški modni dizajneri: Coco Chanel, Christian Dior i Yves Saint Laurent.

Kolekcija je odmah po završetku Pariškog tjedna mode predstavljena u luksuznom okruženju hotela Ritz Paris, a mondeno je okupljanje privuklo brojne poznate gošće među kojima su bile i Adriana Lima, Alexandra Pereira, Shanina Shaik, Kelly Piquet, Sarah Harris, Paola Alberdi, Julia Restoin Roitfeld, Susie Lau, Veronika Heilbrunner, Beatrice Valli, Erika Boldrin, Bettina Looney, Alexia Niedzielski, Monica Ainley i Maria de la Orden.

Kelly Piquet
Martin Pos i Adriana Lima

Slavni utemeljitelji francuske i svjetske visoke mode poslužili su kao inspiracija za kolekciju dječje opreme koja kombinira najvišu kvalitetu izrade, dobar stil i detalje s aurom pariškog chica. “La Parisienne” obuhvaća set suvremenih i sjajno dizajniranih komada napravljenih da inspiriraju generacije roditelja koji cijene istinsku profinjenost, eleganciju i stil.

Luksuz utkan u srž ove kolekcije leži u umješnosti izrade svakog pojedinog komada, pedantno izrađenog tako da podsjeća na legendarne pariške dekore. Glavni dizajn ima ručno izrađeni kristalni uzorak u posebnom Art-Deco stilu, sa šest različitih vrsta svjetlucavih kamenčića, a cijelu kolekciju uljepšava i ručno rezana organza. Svaki se pojedini kristal postavlja ručno na tkaninu, što iziskuje sate pažljive i detaljne izrade. Radi se o najmanje 500 kristala za dodatke, dok ih je za PRIAM kolica potrebno gotovo 4000.

Monica Ainley
Julia Restoin Roitfeld

“Nastojali smo stvoriti suvremeno, elegantno i bezvremensko remek-djelo koje odaje počast velikanima pariškog modnog dizajna kao što su Coco Chanel, Christian Dior i Yves Saint Laurent. La Parisienne je oda ženama, remek-djelo izrade napravljeno kako bi se ponosno prenosilo s majke na kćer poput obiteljskog dragulja, za one koji cijene otmjenost, stil i visoku modu”, rekao je Martin Pos, osnivač Cybexa.

Shanina Shaik i Martin Pos

Luksuzna kolekcija “La Parisienne” bit će dostupna na kolicima CYBEX Platinum PRIAM, e-PRIAM i MIOS, kao i na novim luksuznim kolicima COŸA, autosjedalici za dojenčad CLOUD T i dodatku PLATINUM FOOTMUFF, upotpunjujući ponudu legendarnih ikona na kotačima.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0