Pinterest

Coffee table knjige koje ćete htjeti imati u svom domu

Obavezan dodatak svakom stylish domu postale su coffee table knjige koje ćete najvjerojatnije vidjeti na stoliću u dnevnom boravku omiljenih influencerice ili dizajnera interijera. Dekoriranje doma ovakim knjigama postao je trend prije nekoliko godina, pogotovo kad su se pojavile Catwalk knjige poznatih luksuznih kuća Louis Vuitton, Dior, Prada i Chanel s minimalističkim koricama u boji, kao i kad su se popularizirale Assouline travel coffee table knjige koje čine fantastičnu uspomenu s putovanja.

Od mode i umjetnosti preko automobila i satova do produkt dizajna, coffee table knjige moguće je pronaći za gotovo svaki vaš interes ili interes vašeg partnera, a osim što će biti super dekoracija vašem noćnom ormariću ili komodi, fotografijama koje se nalaze u njima inspirirat će vas kako urediti dom, gdje otputovati i kako se odijevati.

Ako ste obožavali 90-e i eru supermodela razveselit će vas izdanje pod nazivom “Linda Evangelista photographed by Steven Meisel”, ako želite znati više o priči iza brenda Ferrari onda će vam se svidjeti “The Ferrari Book”, a ako planirate putovanje u Siciliju nemojte preskočiti otkriti zanimljive lokacije tog otoka putem knjige “Sicily Honor”.

Za ljubitelje luksuznog životnog stila, coffee table knjige čine idealan poklon, a osim što ih možete naručiti online putem stranica izdavačkih kuća, u Hrvatskoj se mogu pronaći u butiku Mamić, u Zara Home trgovinama te u knjižarama Znanje. U nastavku smo izdvojili 10 nama omiljenih (novijih) naslova.

Linda Evangelista Photographed by Steven Meisel (Zara Home)
1000 Design Classics (Selectedd Concept Design Store)
Architectual Digest at 100: A century of style (Mamić 1970)
The Ferrari Book (Mamić 1970)
New York Chic (Assouline)
Sicily Honor (Assouline)
Kate Moss (Mamić 1970)
The adidas Archive (Taschen)
The Story of The Hermes Scarf (Znanje.hr)
Banksy (Znanje.hr)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest, Mamić, Zara Home, Znanje, Assouline, Taschen, Selectedd

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0