Apple

Stigao je trailer za dokumentarac “The Super Models” o Cindy, Christy, Naomi i Lindi

Tko god prati svijet mode čuo je za supermodele 90-ih: Cindy Crawford, Christy Turlington, Naomi Campbell i Lindu Evangelistu. Devedesete su definitivno bile njihova era, no ove su dame relevantne i danas jer osim što su nedavno krasile naslovnicu Voguea, u svojim pedesetima, uskoro stiže i dokumentarac o njihovim životima i karijerama.

Christy Turlington (Apple)

Apsolutno su vladale pistama, bile su pojam ljepote, krasile su naslovnice i kampanje renomiranih modnih kuća te beauty brendova, a njihova je karijera dugovječna. Osim što su očarale brojne dizajnere, kreativne direktore i fotografe, i dalje fasciniraju ljubitelje mode svih generacija pa zato uopće ne čudi da Apple TV+ predstavlja dokumentarni film “The Super Models” u četiri nastavka koji će, ne samo prikazati glamur njihova posla, već i međusobno prijateljstvo.

Naomi Campbell (Apple)

A upravo je ta činjenica – da su najljepše žene na svijetu bile prijateljica i klika, a ne se međusobno smatrale konkurencijom, bilo to što je ljude privlačilo njima. Zato su, osim na modu, utjecale i na pop kulturu te brojne druge segmente života.

Linda Evangelista (Apple)

One su postale puno više od modela – bile su i ostale inspirativne ličnosti čije mišljenje želimo znati ne samo o posljednjem it komadu ili proizvodu za njegu kože, već i u smislu toga kako graditi dugovječan posao te biti uspješan u tom polju, a i u konačnici kako se prilagođavati novim trendovima te i dalje biti uspješan.

Cindy Crawford (Apple)

Dokumentarni film “The Super Models” dat će uvid u njihov intiman život i karijere te ćemo kroz ekskluzivne intervjue saznati i brojne pikanterije “iza scene” o stvarima koje su se događale u njihovim karijerama, a za koje prije nismo znali. U nastavku pogledajte trailer za dokumentarac koji stiže 20. rujna.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Apple Press

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0