Tumblr

City Center one predstavlja kampanju “I tate, za promjenu”

City Center one na mala vrata donosi važne promjene

Savršeno uređenje dječje sobice važno je kako bi se dobro osjećale ne samo bebe, već i njihovi roditelji –  jer u prvim mjesecima ondje mame i tate provode najviše vremena. Bilo bi neobično zamisliti da u svojem domu tate nisu dobrodošli u dječju sobu. 

Upravo takav osjećaj očevi bi mogli dobiti kada požele ući u baby room na nekom javnom mjestu. Iako sobu za prematanje djece ima većina ustanova, te su prostorije najčešće označene simbolom majke s djetetom. Ovaj stereotip nepravedan je prema mamama jer sugerira da su upravo one te od kojih se briga o mališanima podrazumijeva, ali i prema tatama, koji su time na neki način isključeni. 

Kako bi ukazao na važnost uključivanja oba roditelja u odgoj mališana, City Center one je na Međunarodni dan djece, a  u sklopu kampanje “I tate, za promjenu”, “presvukao” vrata soba za presvlačenje djece kako bi se u njima i mame i tate osjećali jednako dobrodošlima. Ovom simboličnom promjenom iz centra jasno poručuju kako ravnopravan odgoj počinje od najranije dobi.

Više o kampanji “I tate, za promjenu”, ali i zabavnom nagradnom natječaju Naši pelenaši, u kojemu vas čekaju vrijedne nagrade, saznajte na  web stranici City Centera one 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0