Cinq je najuzbudljiviji novi brend za mladenke

Uskoro počinje sezona vjenčanja što znači da je posljednji tren za odabir vjenčanice – ako ste mladenka ove godine! Bridal look jedna je od najbitnijih stvari za veliki dan, pa nikad nije prerano za odabrati ga, a ako želite zaista nešto posebno i nesvakidašnje, onda nastavite čitati ovaj članak – jer vam otkrivamo sve o novom losanđeleškom brendu Cinq.

Njihova se filozofija, pa i modeli, temelje na tome da mladenke imaju emocionalnu vezu s vjenčanicama i njima one znače više od haljine, predstavljaju važan trenutak u životu, a čine i komad u kojem se osjećaju najljepše. Izgled njihovih vjenčanica tako, puca na emocije, a povezuju vintage siluete s modernim detaljima – prošlost je tako povezana u komadu u kojem mladenke dočekuju svoju budućnost.

Brend je krajem 2020. godine lansirala dizajnerica Macye Wysner, a u njezinoj debitantskoj kolekciji nalazilo se pet modela izrađenih od luksuznih tkanina kao što su delikatna, fina čipka, saten, svileni til i svilena vuna, a posebnu je pozornost pridala detaljima.

Haljine se, naime, ističu vrpcama od svilenog tila te ukrasima od riječnih bisera. Njihova posebnost krije se i u činjenici da se mogu stilizirati na različite načine – zimske mladenke ispod svakog od modela mogu nositi tanku dolčevitu od prozirnog svilenog tila ili, pak, gole ruke prekriti dugačkim rukavicama.

Nastavno na prvu kolekciju u kojoj se pojavljuju plisse detalji, kreirana je i druga kolekcija u kojoj, pak, upravo ta tehnika ima glavnu ulogu. U kolekcijama se nalaze i kompleti, svileni modeli za minimalistice, ali i mini model s korzetom koji može poslužiti i kao haljina poslije ponoći.

Vjenčanice losanđeleškog brenda djeluju suvremeno i idealan su odabir za moderne mladenke, ali odišu i posebnim starinskim šarmom zbog krojeva. Cinq je jedan od najuzbudljivijih brendova na bridal tržištu, a u prilog tome ide i činjenica da su njihove haljine sve traženije među mladenkama. Još modela otkrijte u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Cinq, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0