Charlotte Tilbury je prvi brend iza kojeg stoji žena koji je postao sponzor Formule 1

Ovih dana jedan od najvećih beauty mogula, visažistica slavnih Charlotte Tilbury, odnosno njezin brend, najavljen je kao službeni partner Formula 1 Akademije za 2024. godinu. Naime, radi se o prvom beauty brendu, ali i prvom brendu koji vodi žena, da je sponzor jednog od najvećih sportskih događanja. Formula 1 posljednjih godina doživljava sve veću popularnost, sve je više žena koje se zanimaju za njegovo praćenje, pa tako i onih koje sanjaju postati vozačice, a upravo će ovom suradnjom Tilbury osnaživati mlade žene da se u to i upuste.

Charlotte Tilbury će tako pomagati mladim ženama da izgrade svoje karijere, a jednako tako, i ovaj ulazak beauty brenda u trkački sport prilika je da i šira publika otkrije mogućnosti koje ovaj nevjerojatni sport može pružiti ženama. Tome doprinosi i činjenica da su trenutačno 40 posto fanova F1 žene, što pridonosi ukupnoj gledanosti prošle sezone za preko 1,5 milijardi.

Bolid koji je osmišljen za ovo sponzorstvo u prepoznatljivim je noćnim grimiznim i ružičasto-zlatnim bojama brenda, te je ukrašen legendarnim Charlotte Tilbury “Hot Lips” ikonom i motom brenda “Makeup Your Destiny!”. Sponzorski dodaci bit će prisutni i na kacigi i trkaćem odijelu koje će vozačica nositi, a radi se o Loli Lovinfosse, mladoj Francuskinji koja se utrkuje od 2018. godine.

F1 Akademija novi je i ambiciozni projekt Formule 1 za razvoj i pripremu vozačica za napredovanje na višim razinama natjecanja. Kategorija je to koja je osmišljena kako bi vozačicama omogućila više vremena na stazi, utrkama i testiranjima, kao i podršku u tehničkim, fizičkim i mentalnim pripremama. Također, omogućit će i mladim talentima da napreduju do viših razina natjecanja i u konačnici, da se pridruže F1.

Nedvojbeno je da će ovo partnerstvo osnažiti nove generacije mladih žena u motosportu i nastaviti Charlotteinu misiju da pomaže u oživljavanju snova. Tilbury je i sama jedna od najutjecajnijih vizažistica svih vremena, stoga je ova priča osnaživanja mlađih generacija i pružanje prilike onima koji je zaslužuju samo još jedan u nizu partnerstva s pozitivnim ciljem.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Charlotte Tilbury 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0