Chanel Sublimage La Crème je luksuzna njega za mladenački izgled kože

Lice je ogledalo u kojem se vidi što se događa u vama, dobro ga njegujte – izjavila je Gabrielle Chanel, osnivačica legendarne francuske kuće i bila je u potpunosti u pravu. Coco Chanel ženama je dala slobodu kada je kreirala odjeću koja je bila nesputana i inspirirana muškom ormarom, slobodu da se kreću, žive i budu svojstvene sebi. Isto tako, da putuju i otkrivaju svijet – jer su putovanja bila najveća inspiracija ove dizajnerice. A sve to primijenila je i na beauty segment, odnosno na skincare liniju Chanel Sublimage, koja je rezultat putovanja i ujedinjuje ultravisoke performanse s užitkom.

Osim odraza lica u zrcalu, etos Gabrielle Chanel i hedonistička filozofija iza Sublimage linije nude poziv da iskusite još jedno putovanje koje je svevremensko i bez granica – putovanje sebi. Drugim riječima, da uskladite pokrete tijela s “pokretima” unutarnjeg života.

 

Gabrielle Chanel je tvrdila da može proputovati svijet sa samo četiri para cipela. U tom istom duhu jednostavnosti, Chanel nas poziva da nosimo esencijuljepote sa sobom – za svoju kultnu liniju za njegu kože, dizajnirali su nove, prijenosne predmete koji su prožeti luksuzom. Djeluju gotovo kao talismani, bez kojih ne možemo nigdje, koji nam omogućuju da u potpunosti izrazimo svoju osobnost bilo kad i bilo gdje.

Početna točka Chanel Sublimage putovanja bila je na Madagaskaru gdje je otkrivena biljka Vanilla Planifolia. Dok su istraživali njezine olfaktore aspekte, u Chanelu su otkrili kako ima moćan anti-age efekt koji su u Chanel Research laboratorijima i dodatno pojačali djelovanje cvijeta koji je zaista čudo prirode. U tom obliku ova vanilija ima 40 puta višu koncentraciju aktivnih molekula nego u sirovom stanju.

Linija koja je nastala 2006. godine sada je proširena kako bi ritual njege bio potpun, a djeluje na pomlađivanje kože i glowy, blistav ten s aktivnim sastojkom Vanilla Planifolia. Upravo je taj sastojak zadužen za regeneraciju stanica kože, a glavni je dio formule Chanel Sublimage La Crème koja potpomaže mladenački izgled kože.

Krema djeluje na smanjenje svih znakova starenja kombinacijom poticanja pomlađivanja i njege kože te pojačavanjem njezinog sjaja. Formula Chanel Sublimage La Crème potkrijepljena je stručnosti brenda i upotpunjena ultra-učinkovitim, hranjivim, dragocjenim sastojkom Vanilla Planifolia, koji ostavlja kožu hidratiziranom, zaglađuje sitne linije i smanjuje bore. Zaštićen od slobodnih radikala, ten izgleda ujednačeno i blista vitalnošću. Dan za danom, pogled u ogledalo otkriva mladenački izgled lica s redefiniranim konturama.

Stručne formule imaju raličite raskošne teksture kreirane da odgovaraju potrebama, željama i životnom stilu svake osobe: Suprême, Universelle i Fine. Također, krasi ih i nježan, profinjen miris koji je dizajniran posebno za ove kreme. Kolekcija Chanel Sublimage La Crème odražava ultimativnu viziju ljepote u kojoj se isprepliću učinkovitost i osjetilni užitak pa zato djeluje poput putovnice za putovanje vođeno zadovoljstvo koje nadilazi odraz u ogledalu – imati zdravu i blistavu kožu pruža duševni mir i daje novopronađeni osjećaj samopouzdanja. Vraćanje sjaja koži omogućuje svakom pojedincu da oslobodi svoju unutarnju svjetlost.

 

Kako bi je dodatno modernizirao Chanel je kolekciju Sublimage obogatio novim, dvokomponentnim staklenkama. Razvijene za svaku varijantu legendarne La Crème – Suprême, Universelle i Fine, kombiniraju ekološki odgovorne standarde pakiranja, a korisnicima također nude slobodu da se prepuste svojoj žudnji za putovanjem. Elegantna punjenja koja se mogu reciklirati mogu se staviti u staklene La Crème teglice kada ste kod kuće i ukloniti koliko god puta želite, kad god se pojavi potreba za bijegom. Lagani i praktični, ovi uklonjivi kozmetički dragulji, izrađeni od pozlaćenog anodiziranog aluminija, zapečaćeni su poklopcem s dvostrukim C. Lako ih je prenositi i mogu se staviti u torbu za bezrizična, neopterećena putovanja.

Jednostavnost linije i želje koje je Coco Chanel imala za odjeću i beauty proizvode tako je prenesena i na pakiranje koje se može ponovno puniti i nositi na put, a spaja funkcionalnost i estetiku. Tu je i jednostavnost želje Chanela da Sublimage postane svjetlo koje vas vodi na svakom putovanju. Ništa previše, ali nikad premalo, ovaj sitan luksuz iz Chanela postaje esencijalan i daje slobobu da budemo svojstvene sebi.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0