Chanel po prvi put u povijesti promijenio izgled bočice legendarnog parfema

Parfem koji je toliko slavan da gotovo svi imaju avanturu vezanu uz “peticu” za podijeliti, po prvi put u povijesti je dobio novo ruho! Kultna esencija kuće Chanel N°5 mnogima je prožela sjećanja na takav način način, da sama njegova prisutnost može vratiti osmijeh na lice, sjećanje na putovanje, voljenu osobu ili emociju.

Chanel N°5 je dalekosežni mozaik koji nadilazi prolaznost vremena i zadržava eteričnu lakoću mogućnosti u svojem mirisnom tragu. To je obećanje dano već jednom 2016. godine, kad je rođen N°5 L’Eau – kultni, novi očaravajući miris, cvjetne svježine i duh bez presedana. Riječ je o impulzivnim i blistavim kapljicama mirisa čine note citrusa lebde prema nebu, uzdignute aldehidima. Zatim možete osjetiti cvjetni vrtlog jasmina, ruže i ylang-ylanga te, na kraju, dinamični vetiver i cedar.

Miris koji izaziva ovisnost, jednostavan u svojoj sofisticiranosti i sposoban pretvoriti najluđe snove u stvarnost.  S njim možemo biti sve što želimo i potpuna suprotnost toga – bezbrižni, radosni, spiritualni, misteriozni, hrabri i ljubazni… Ovaj cvjetni miris može ispuniti trenutačne potrebe i osloboditi emocije potrebne za život u nekoliko sekundi. Prikladan je za svaku priliku i svaku emociju, tako da možete biti tko želite i kad ti želite. Hrabro i uz potpunu slobodu.

Hvatanje nebrojenih moći ovog čudesnog mirisa značilo je stvarajući neočekivano. Pa je zato, po prvi put u povijesti, kuća Chanel za ovo izdanje N°5 L’Eau ostavila svoju povijesnu bocu iza sebe. Moćna esencija nosi novo ruho od stakla koje utjelovljuje tajnu alkemiju između snage i krhkosti potrebnu da uhvati vrijeme koje prolazi. Samo na trenutak, samo dok traje ovo ograničeno izdanje.

Zaobljena i eterična oblika i strukture, mala, ovalna i prozirna kolekcionarska bočica je predmet koji se nosi posvuda. Bočica, kao i miris koji se krije u njoj, prenose hitnost života. Imajući je uz sebe, uvlači nam se pod kožu, postaje dio nas. U zaobljenom, ovalnom obliku, ova nova bočica Chanel N°5 L’Eau nalikuje kremi za ruke s potpisom kuće i postaje must have komad za svaku torbicu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0