Chanel najavio grandioznu izložbu posvećenu parfemima

Modna kuća Chanel čitavu je prošlu godinu posvetila svojem najpoznatijem parfemu – Chanel No. 5 koji je slavio 100. rođendan, no sada su mu odlučili odati počast još jednom gestom. Chanel će, naime, u sklopu grandionzne izložbe u Grand Palais Éphémèreu, proslaviti legendarni miris, ali i druge parfeme brenda u svečanoj atmosferi i događanju koji će biti olfaktorni doživljaj.

Osjetila su pojačana, a mašta pokrenuta jer je Le Grand Numéro De Chanel iskustvo bez presedana, kako najavljuju iz francuskog brenda. Izložba namijenjena za stručnjake i nestručnjake, impresivno je putovanje koje vas poziva da slijedite svoju sretnu zvijezdu, zgrabite svoju priliku ili postanete dio legenda.

Od klasike do ikone, od pročišćenog minimalizma do vrhunske sofisticiranosti, od svakodnevnog dodatka do umjetničkog djela koje je inspiriralo najveće umjetnike čija će se djela po prvi puta prikazati zajedno – posebnost Chanel parfema bit će, tijekom posjeta bogatog doživljajima, otkrićima i emocijama, predstavljena u najboljem svjetlu.

Iako je najava pomalo misteriozna, kad je Chanel u pitanju, luksuza nikad ne nedostaje, pa tako ni neće tijekom posjeta ovoj izložbi. Le Grand Numéro De Chanel moći će se pogledati od 15. prosinca 2022. do 9. siječnja 2023. godine, a ulaz na adresu Place Joffre će biti slobodan. Sve što morate napraviti je registrirati se za posjet na linku, a registracije će biti otvorene od 17. studenog.

Spektakularni parfemi, mađioničarski trikovi, neočekivana otkrića, dugo iščekivani susreti i još mnoštvo iznenađnja očekuje vas na Le Grand Numéro De Chanel, pa ako imate priliku posjetiti ovu izložbu, nemojte to preskočiti!

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0