Buč Kesidi predstavio spot za novu pjesmu “Trebaš mi”

Grupa Buč Kesidi predstavila je videospot za pjesmu “Trebaš mi”, treći singl s njihovog nadolazećeg studijskog albuma. Spot za “Trebaš mi” snimljen je krajem travnja u Kumrovcu. Režiju potpisuje Judita Gamulin, a fotografiju Luka Trajković, direktor fotografije na svim spotovima benda.

Ovaj singl nasljeđuje ranije objavljene “Curimo po asfaltu” i “Skupi snagu” te gradi uvod u treći studijski album Buč Kesidija koji je dostupan na streaming servisima.

Spot “Trebaš mi” stiže dan prije velikog koncerta na zagrebačkom stadionu Šalata, kojeg je bend rasprodao, jednako kao i nastup u novosadskom Spensu prije tjedan dana. Beogradski koncert na stadionu Tašmajdan prebačen na 16. rujan.

Buč Kesidiju će se na Šalati pridružiti grupe DJECA! i Joker Out. Vrata stadiona otvorit će se u subotu u 18:00. Djeca! će svoj nastup započeti u 19 sati, Joker Out u 20 sati, a Buč Kesidi penje se na pozornicu u 21 sat.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Luka Trajković

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0