Brend nakita za koji možda niste znali, a ima fantastične komade

Iako većinu privlače poznati brendovi nakita i njihovi prepoznatljivi komadi, ponekad volimo imati posebne komade, koje nemaju svi. A vrlo često na takve modele naiđemo scrollanjem po društvenim mrežama te su nam pojedine skandinavske influencerice zaista izvor inspiracije kad je nakit u pitanju. 

Tako smo otkrili i jedan od najpopularnijih brendova nakita na skandinavskom području – Pilgrim. Brend koji ove godine slavi svoju četrdesetu obljetnicu, poznat je po jednostavnim, ali posebnim komadima nakita, a ono što priču čini još zanimljivijom je činjenica da je gotovo sav nakit izrađen od recikliranog metala. 

 

Ovaj danski brend, nedavno je predstavio liniju u suradnji sa švedskom influencericom Hannom Schönberg u sklopu koje je lansirano čak 18 komada među kojima su ogrlice, prstenje i naušnice. Nama je za oko zapela tanka ogrlica, dostupna u srebrnoj i zlatnoj varijanti, koja je ukrašena privjeskom metalne ziherice prekrivene Preciosa dijamantima. Cijena ogrlice iznosi 49,95 eura. 

Veliki smo obožavatelji stacking prstenja, a u njihovoj posljednoj kolekciji nastaloj u kolaboraciji s influencericom nalazi se i set od tri prstena koji su prilagođene veličine da stanu svakoj osobi na prste, ali su i neobičnog oblika. Set je dostupan u srebrnoj i zlatnoj nijansi, a napravljen je od 75 posto recikliranog metala. Cijena seta prstenja je 69,95 eura.

 

Ovo je definitivno brend koji je prilagodljiv različitim stilovima jer će te u njihovoj ponudi pronaći statement komade poput ranije navedenih, ali i one klasične kao što su naušnice ringovi ili tanko prstenje zaobljene siluete. Isto tako, u njihovoj se kolekciji nalazi pregršt lančića i narukvica retro izgleda, kao i nešto otkačeniji modeli s raznobojnim perlicama prikladni za nošenje tijekom ljeta. Nakit koji se ističe dizajnom i kvalitetom često nije dostupan po pristupačnim cijenama, ali danski Pilgrim je pokazao da je i to moguće.

U nastavku donosimo nama omiljene komade, a pronaći ih možete i na njihovoj web stranici.

 

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@pilgrimjewellery, @hannaschonberg)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0