#breaKINGrules: Zašto ovog ljeta ne bi trebalo biti pravila?

S obzirom na način života u proteklih godinu dana, želja nam je ovog ljeta prepustiti se hedonističkim užicima. Želite se kupati goli? Napravite to! Ne stignete otići na anticelulitnu masažu? Koga briga za celulit, svi ga imamo. Želite jesti sladoled za doručak? Realno, ima li slađeg početka dana? Niste stigli izdepilirati noge prije odlaska na plažu? Barem to vrijeme stignete “potrošiti” na koktel u beach baru…

Poruka je jasna – ovog ljeta ne želimo pravila nego samo istinsko uživanje u životu i sitnim radostima koje nam život donosi. Sreća dolazi iznutra i feel good osjećaj možemo postići sami, a to će biti još lakše kada se prepustimo i ne ograničavamo svoj um. Gdje piše da slatko ide poslije slanog? Tko je odredio da jedino sa summer bodyjem smijemo pristupiti plaži? Ako su nas nešto naučili mjeseci iza nas to je da nemamo vremena za propuštanje, a ni vremena za trošenje na besmislene sitnice koje onemogućavaju maksimalni gušt.

Držimo se one sada ili nikada, jer prije svega želimo biti sretni i zadovoljni, i to smo i zaslužili. Neka ovo ljeto bude doba godine u kojem živite kako želite i u kojem ste kraljica ili kralj svog života. Stvarajte vlastita pravila i ističite se u masi – to će djelovati blagotvorno na vaš um i čitav mindset.

A ako netko krši pravila na tržištu – pogotovo prošle godine – i uvijek se ističe u masi, to je King sladoled, onaj za kojim uvijek posegnemo u škrinju kada se želimo kraljevski počastiti. Kad su sladoled i ljeto u pitanju, zaista nema pravila i nitko vam neće zamjeriti (pa ne biste trebali ni vi sami sebi) ako ga poželite pojesti baš za predjelo, prije večere. Nemojte se ograničavati, ne morate odabrati ni tamnu ni bijelu čokoladu, već onu ružičastu.

Budite kraljevi užitka i nakon sladoleda na štapiću – možete birati između King Double, King Classic 30% manje šećera, King Breeze, King Obsession, King Excite te najnovijeg okusa čokolade prirodno ružičaste boje King Ruby, odvažite se na kornet, podijelite s nekim King čašu kako biste što više toga probali ili, pak, sebično pojedite neki od okusa iz King čašice čija je ambalaža nagrađena prestižnom Red Dot nagradom za dizajn. A ako nismo mi ti koji će vas poučiti hedonizmu, za vas su kao stvorena King multipakiranja u kojima možete pronaći vaš omiljeni sladoled u mini obliku. Ne samo da se sladoledi ističu svojim okusom i kvalitetom, već i pakiranjem koje je redizajnirano da privlači poglede.

Tome nisu odoljele niti hrvatske it djevojke Lidija Lešić i Dora Predojević koje su se prepustile uživanju u King sladoledima koji su im stigli u posebno dizajniranim kutijama nalik jewelry boxevima te su uživanje u aromi ukusnog deserta odveli na novu razinu i učinili ga uzbudljivim iskustvom. Modne i lifestyle influencerice su nam otkrile i da im je apsolutni favorit King Ruby, novi okus predstavljen prošle godine koji životu dodaje malo boje, malo ružičaste i podsjeća nas da nije sve tako sivo. Jarko pink boja u potpunosti je prirodna i to je originalna boja četvrte po redu čokolade otkrivene na svijetu, a ispod sloja vanjskog preljeva krije se bogati krem sladoled okusa prženog badema s punjenjem od ruby čokolade. Čokolada je dobivena iz posebne vrste zrna kakaa, a sladoled već na prvi pogled podiže raspoloženje i izaziva efekt kao da nosite ružičaste naočale.

Želimo se prepustiti užicima i hedonizmu, i baš nas ništa u tome ne može spriječiti ovog ljeta! Ovo je sezona u kojoj je sve dopušteno pa napravite ono što vam je već dulje vrijeme on hold, od čega biste inače odustali jer nije racionalna, već emotivna odluka i stvorite novi set pravila po kojima ćete živjeti svoj život punim plućima već danas – jer je samo jedan!

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0